Трип репорт Шишки от Теона

Реакции
2
https://bmwrc.biz/t2252/page-98
Pete's cookies

Замовив цей сорт близько двох місяців назад, пару днів назад докурив останній "напіс". Дуже задоволений цим сортом, допоміг розвантажити мізки під час досить емоційно важкої роботи. Також як завжди задоволений продавцем, знайомий з ним ще з 2016 року, ніколи не було нарікань щодо якості продукції, та особливо щодо ціни. Щодо стелсу також немає ніяких нарікань, звичайний стелс з вакуумом, не пропускає запах. Моя оцінка 10 балів по всім цим критеріям.
Тестер: 30-ти років. Стандартна вага і комплекція. Високий толер.

Про цей сорт
Досить сильний ефект через вміст тгк на рівні 20%. Здебільшого індика приправлена сативою. Володіє класним смаковими якостями. Запах задовольнить будь-якого ласуна.

Упаковка, скарб і спілкування оператора на рівні!

Мелю одну банку, шишка масляниста, а запах дуже приємний.

00:00 Роблю перший вдих, дим солодкий і терпкий.

00:05 Ні трохи не придушило, пролікована ідеально. Смак печива і одурманюючий хай. Ось що вас очікує після першої банки

00:10 Фантазія розганяється, розслаблення розкочується по тілу, музика стає приємнішою.

00:20 Якщо ви творча особистість, впевнений на 100% - у вас буде прорив у ваших "застоях".
Відмінно допоможе подивитися на якесь складне питання у вашій голові з іншого боку. Крута штука для медитації, пошуку креативних рішень.

00:50 У роті сушняк, повіки трохи потухли, рухатися вже лінь, хочеться поїсти

01:30 Я здивований як валить ця шишка, тріп тривав до двох годин. Закінчився логічним стоуном який тривав декілька годин. Досить часто він тривав по 3-4 години навіть враховуючи те, шо я курив щодня. Дякую магазину за відмінний сервіс!
Ps. Привіт з Ліги

Отличный отзыв!)

Назад
Сверху Снизу