Трип репорт Відгук по шиш від магазина PeopleProject

BIHT

Ровный
Мес†ный
Реакции
1.154
Продукт: квіти конопель=))
Вага: 2гр
засіб вживання: Воднячок 2літра=)
Час дії: 1:00 година + -
тестер:чоловік 26/194см/94кг
толерантность: курю багато треба відпочинок=)))
місце скарба:М. Лівий берег не дуже далеко від метро прикоп але фото не дуже було чітке но все ж на місці і це саме головне
зовнішність квітів: фото під відгуком
посилання на магазин: https://bmwrc.biz/forums/PeopleProject/
сам відгук:
по скарбу напишу лиш одне все гарно скарб на місці але фото не дуже чітке (ну це було в мене як у інших не знаю )
00:00-00:07 відбравши трохи насіння закинув шиш в гріндер та за пару обертів почув що насіння є і в самих квітах но це не дуже розчарувало розтабачив 2грм на 1 цигарку виттянув 3 банки кашля першіння не було
00:07-00:15 після трьох баноки даже думки не було брати цигарку так накрило сів і дуже тяжко думати думи та і почав (залипать==)) ) в телефоні є така гра хард стоун кидав карти просто так думати було дуже тяжко хотілось дивитись як вони просто бились друг проти друга
00:15-00:40 сам пік квітів повний треш не хочеться ні бигать ні пригать а тупо лягти і піти спати але я ж прокурений тому я збираюсь з силами і іду на вулицю гуляти с собакою звісно не хотілось (але я не пожалів )
00:40-00:55 На вулиці стало трохи легче але вже так тяжко ходить і думати але трохи всеж мене роздуплило і стало весело трохи пробило на хіхіхі я в гарному настрою іду по району очі що у китайця закриті тільки е щілка для листів а не очі мої гарні=))
00:55-01:10 по троху починаю відходити але ж все так як було тяжко так і залишилось але я догріб до дому прийшов і мене чогось вирубило на дві години=)))
Оцінки
Оператор:10\10
Клад. 7\10не дуже чітке фото але найти можливо + кольрові ізо.
шиш 9.5\10 гарні дуже сподабались але е насіння
побажання магазин чудовий шиш гарна даже дуже але є насіння ну це не кретично и саме головне а можливо ціни понизити бо і хочеться купить але ціна кусь кусь

О, а у них и шш есть?

Фотки реальные!

Назад
Сверху Снизу