- Реакции
- 2.452
ДИНАМІКА ТЕСТУВАННЯ ДАННОГО ТОВАРУ ПОЧАЛАСЯ З ТОГО ЩО ПОБАЧИВШИ ОБ'ЯВУ О ВІДКРИТТІ ДАВНО ЗНАЙОМОГО СЕЛЕРА З ІНШОЇ ТОРГОВОЇ ПЛОЩАДКИ НЕ БУДУ ЗГАДУВАТИ НАЗВУ ДЕ САМЕ
Перейдемо к суті діла
Є у сене кент всім славно звісний @StreakyTwo
Так от він поділився за день до свого тестування тим що є у Львові тобто відкрився новий шоп і цього шопу луфа файний і єйфоричний до екстазу кристальний мефедрон
Чесно кажучи раніше я пробував мкфедрон але він мені зрвсім не зайшов
Тяга якась як пьянієш к оому ж ще й ліфти по носоглотці страшні гіркі до нестями
На цей раз мене вразило те як гарно описав стрикето єфекти цього товару від данного селлера я найшов молнієносно тему з пробами та чірканув на кандидата на тест буквально к вечору мені відповів як і @peoplehelp так і @PeopleProject на одобрення мене на пробу одразу согласував умови тріп чітко солов'їна мова тексту також таймінг на відпис
Мені одразу видали пару фоток с гео місця блін чесно кажучи було вже к сьомій вечора а Львові дуже туго з маршрутом тимбаче дорога була вкрай далека за містом в іншому боці від мене
На наступний день все ж таки висунувся я і компаньйон стрікето в дрімучі ліси
По дорозі я не був настроєний прям на вау так як згадував перший опит
Итак.
Тестер 1 я
30 років
Вага: 83кг
Зріст іст :1,83
Толерантність: травчік за день
Кросс-толерантність: нульва
Спосіб вживання: інтроназальний
Тестер 2
@StreakyTwo
34 роки
Вага: 73 кг
Зріст: 1,75
Толерантність: вище середнього
Кросс-толерантність :неділя до цього інший селлер
Місце знайшли одразу так як не в глибині лісу ,місце кладу дуже специфічно підібране курьер красава робить по людськи
Дерева: прикоп і оріентир легкий чайки не спиздять +
Відійшовши трохи буквально 20,30 метрів я не стерпів і взірвали ізо червоне а там знову ж зіп у зіп це файна робота в лісах сиро кристал сиріє і втрачає свою силу приходу
І так вага указана 1 г на око мож було трошки більше нема вагів та і у Львові лягаві догецькаються якшо не дай Боже таке буде на кармані
Тож на око більш пурпуровий відтінок кристалу але він був мокруватий хоча можливо дуже свіжа партіі з лаби зійшлися на цьому
Беремо по соломинці ц на око я шмигнув десь 0,2 0,3 добрачу таку бомбу по носу
Уххх як запекло в задню частину голови аж ззгадав мет кривого рогу свого часу
Кинуло в піт жар пішов по тілу а потім таку легкість піймав навіть єйфорію злегка схожу на седативну
Аж підкосило копится '
Перейдемо к суті діла
Є у сене кент всім славно звісний @StreakyTwo
Так от він поділився за день до свого тестування тим що є у Львові тобто відкрився новий шоп і цього шопу луфа файний і єйфоричний до екстазу кристальний мефедрон
Чесно кажучи раніше я пробував мкфедрон але він мені зрвсім не зайшов
Тяга якась як пьянієш к оому ж ще й ліфти по носоглотці страшні гіркі до нестями
На цей раз мене вразило те як гарно описав стрикето єфекти цього товару від данного селлера я найшов молнієносно тему з пробами та чірканув на кандидата на тест буквально к вечору мені відповів як і @peoplehelp так і @PeopleProject на одобрення мене на пробу одразу согласував умови тріп чітко солов'їна мова тексту також таймінг на відпис
Мені одразу видали пару фоток с гео місця блін чесно кажучи було вже к сьомій вечора а Львові дуже туго з маршрутом тимбаче дорога була вкрай далека за містом в іншому боці від мене
На наступний день все ж таки висунувся я і компаньйон стрікето в дрімучі ліси
По дорозі я не був настроєний прям на вау так як згадував перший опит
Итак.
Тестер 1 я
30 років
Вага: 83кг
Зріст іст :1,83
Толерантність: травчік за день
Кросс-толерантність: нульва
Тестер 2
@StreakyTwo
34 роки
Вага: 73 кг
Зріст: 1,75
Толерантність: вище середнього
Кросс-толерантність :неділя до цього інший селлер
Місце знайшли одразу так як не в глибині лісу ,місце кладу дуже специфічно підібране курьер красава робить по людськи
Дерева: прикоп і оріентир легкий чайки не спиздять +
Відійшовши трохи буквально 20,30 метрів я не стерпів і взірвали ізо червоне а там знову ж зіп у зіп це файна робота в лісах сиро кристал сиріє і втрачає свою силу приходу
І так вага указана 1 г на око мож було трошки більше нема вагів та і у Львові лягаві догецькаються якшо не дай Боже таке буде на кармані
Тож на око більш пурпуровий відтінок кристалу але він був мокруватий хоча можливо дуже свіжа партіі з лаби зійшлися на цьому
Беремо по соломинці ц на око я шмигнув десь 0,2 0,3 добрачу таку бомбу по носу
Уххх як запекло в задню частину голови аж ззгадав мет кривого рогу свого часу
Кинуло в піт жар пішов по тілу а потім таку легкість піймав навіть єйфорію злегка схожу на седативну
Аж підкосило копится '
Последнее редактирование: