- Реакции
- 976
Репортаж для магазину BOAR SHOP на шишки сорту "O.G.KUSH"
Гілка магазину:
https://bmwrc.io/forums/779/
Саппорт магазину: @BOAR support
Примірник: 3 г шишок сорту O.G.KUSH
Метод отримання: поклад, прикоп
Місто: Київ
Метод вживання: водний
Дегустун: Шивамен 71/181/91
Толлерантність: середня
Кросстоллерантність: два дні без канабісу, у іншому чистий.
Усім привіт!
На початку тижня виграв у рулетку магазину BOAR SHOP 3г шишок зайнявши перше призове місце.
Приз
вирішив отримати у вигляді покладу як зазвичай, бо так і веселіше через прогулянку, і безпечніше як на мене.
Звернувся до оператора в телеграм , ми домовились за поклад, далі він повідомив мені що треба зачекати декілька днів. Домовленість було виконано і я через два дні отримав фотографію покладу.
Оцінка оператора: 10 з 10, повна адекватність і відповідальний підхід як на мене. Залишив гарне враження
Після роботи в мене був час і я поїхав заберати скарб, який знаходився на іншому березі Дніпра.
Не зважаючи на далеку відстань в мене видалась можливість і я добрався майже на місце попутніми вітрами🌬
Локація знаходилась на природі біля озера , я швиденько прийшов по-координатам і без труднощів маючи чіткі орієнтири знайшов у грунті те що шукав.
Оцінка кур'єра: 8 з 10, гарно прикопав, але місце покладу не замасковане після виконання прикопу. Якщо уявити, що цей поклад був зроблений на місцевості де літають "чайки" , то є велика вірогідність бути покладу замічиним, а так місцина тиха. Дякую за роботу
Далі, я поїхав додому
їсти
обід і курити канабіс
Приїхавши я не гаяв часу
поїв, розгорнув шишки
, зробив
фотографії, зважив, потім дістав водний і накрошив 150mg для куріння , засипав до ковпаку та напалив напас...
Таймінг.
00:00 Дав банку і присів на стілець щоб не впасти, бо тримаю дихання наче дайвер
35секунд , а лишь потім видихаю , щоб максимально вжити речовину з напасу, але будьте обачні!!!! Якщо тримаєте дихання як я, то обов'язково треба присісти чи прилягти задля безпеки власного здоров'я.
00:15 Після перерви у декілька днів напас зайшов потужно , смачний O.G.KUSH
Це гібрид Sativa 20%, Indica 80%, рівень THC приблизно 22%
Має гарний смак, еффект огортає цілком і повністью свідомість і ти занурюєшся у світ канабісу та культури пов'язаної з ним , десь наче у долині між Китаєм та Індією , сьогодні запарюєшь чай
, а завтра варишь канабіс на молоці
Чи не чудово друзі? Атмосфера неймовірна
00:30 Еффект вирівнявся і я вирішив зайнятись домашніми справами, канабіс додав мені сил та снаги, я наче перезавантажився зробивши сальто назад у своїй голові. Накурило на рівень вище-середнього.
01:00 Я дуже впевнено себе почуваю, мені подобається цей стан і я працюю сфокусувавши увагу на деталях, муза поруч гуляє, ще є ейфорії по-відчуттям , витриманий та стриманий, але надихаючий і глубокий еффект легендарного O.G.KUSH
01:30 Час летить дуже швидко, але я його не витрачаю дарма, тримаюсь на хвилі наче серфінгіст
і насолоджуюсь дарами природи🏕 Маю чудовий настрій, еффект стабільний.
02:00 Десь у цей час еффект почав поступово згасати, і на проміжку 02:00~03:00 я відчував чарівну атмосферу постеффектів від смачних квітів канабісу.
Потім випив чаю
з печивом
і почав писати репорт🖊
Оцінка еффекту: 8 з 10, якісний канабіс рівня HIGH QUALITY
, гарний представник сорту O.G.KUSH
Треба брати, будешь задоволений
Ще й ціна гарна
Дякую магазину BOAR SHOP за приз
з дуже смачним канабісом
, Ви зробили мій WEEKEND

Гілка магазину:
https://bmwrc.io/forums/779/
Саппорт магазину: @BOAR support
Примірник: 3 г шишок сорту O.G.KUSH
Метод отримання: поклад, прикоп
Місто: Київ
Метод вживання: водний
Дегустун: Шивамен 71/181/91
Толлерантність: середня
Кросстоллерантність: два дні без канабісу, у іншому чистий.
Усім привіт!

На початку тижня виграв у рулетку магазину BOAR SHOP 3г шишок зайнявши перше призове місце.

Приз

Звернувся до оператора в телеграм , ми домовились за поклад, далі він повідомив мені що треба зачекати декілька днів. Домовленість було виконано і я через два дні отримав фотографію покладу.
Оцінка оператора: 10 з 10, повна адекватність і відповідальний підхід як на мене. Залишив гарне враження

Після роботи в мене був час і я поїхав заберати скарб, який знаходився на іншому березі Дніпра.
Не зважаючи на далеку відстань в мене видалась можливість і я добрався майже на місце попутніми вітрами🌬
Локація знаходилась на природі біля озера , я швиденько прийшов по-координатам і без труднощів маючи чіткі орієнтири знайшов у грунті те що шукав.
Оцінка кур'єра: 8 з 10, гарно прикопав, але місце покладу не замасковане після виконання прикопу. Якщо уявити, що цей поклад був зроблений на місцевості де літають "чайки" , то є велика вірогідність бути покладу замічиним, а так місцина тиха. Дякую за роботу

Далі, я поїхав додому

Приїхавши я не гаяв часу

Таймінг.

00:00 Дав банку і присів на стілець щоб не впасти, бо тримаю дихання наче дайвер

00:15 Після перерви у декілька днів напас зайшов потужно , смачний O.G.KUSH

Має гарний смак, еффект огортає цілком і повністью свідомість і ти занурюєшся у світ канабісу та культури пов'язаної з ним , десь наче у долині між Китаєм та Індією , сьогодні запарюєшь чай

00:30 Еффект вирівнявся і я вирішив зайнятись домашніми справами, канабіс додав мені сил та снаги, я наче перезавантажився зробивши сальто назад у своїй голові. Накурило на рівень вище-середнього.
01:00 Я дуже впевнено себе почуваю, мені подобається цей стан і я працюю сфокусувавши увагу на деталях, муза поруч гуляє, ще є ейфорії по-відчуттям , витриманий та стриманий, але надихаючий і глубокий еффект легендарного O.G.KUSH

01:30 Час летить дуже швидко, але я його не витрачаю дарма, тримаюсь на хвилі наче серфінгіст

02:00 Десь у цей час еффект почав поступово згасати, і на проміжку 02:00~03:00 я відчував чарівну атмосферу постеффектів від смачних квітів канабісу.

Оцінка еффекту: 8 з 10, якісний канабіс рівня HIGH QUALITY

Дякую магазину BOAR SHOP за приз