Трип репорт MOROCCO🧞‍♂️ШИШКИ🤗СОРТУ"DD0S"

Реакции
1.272
Репортаж🧞‍♂️ для магазину ☆MOROCCO☆ на шишки ⛱️сорту DDoS🤗

☄️Гілка магазину:
https://bmwrc.io/forums/742/
🪐Саппорт магазину: @MoroccoHELPER

🔥Примірник: 1 г шишок
🌚Метод отримання: поклад, прикоп
🌠Місто: Київ
🧫Метод вживання:🌊 водяний

🦸‍♂️Дегустун: Шивамен 183/91
Толлерантність: середня
Кросстоллерантність: день не курив шишок, чистий.

Усім привіт з сонячного Києва🙋‍♂️
Сьогодні видався чудовий день , неділя липнева то що треба.
Отже, відкриваю я очі зранку наче вихідний і нікуди поспішати не треба , шмалі нема памятаю що питав, згадав і відразу зайшов на найкращий форум, щоб перевірити корреспонденцію і бачу що є гарні новини від MoroccoHELPER, а саме лінк на фото покладу під репорт.
КАЙФ, ДЯКУЮ БРО!🤝

Оцінка саппорта: 10 з 10, профессійний, завжди на зв'язку, йде на зустріч👍

Я якраз збирався на пляж їхати щоб позасмагати, локація покладу була повз мого маршруту на пляж.
Я заїхав забрав , чоткий поклад у лісі майже забрав у дотик, але трохи спочатку перепутав і не там почав копати, потім придивився до деталей і діло пішло як треба. Тримаючи синій підмот у руці я полетів далі до пляжу до води, бо Івана Купала сьогодні 🧞‍♂️ Гарна традиція улітку маючи таку річку як Дніпро🌊

Оцінка кур'єра: 10 з 10, без питань гарний прикоп у лісі , зручно, гарна природа ще й метро поблизу. Зроблено профессійно👍 Дякую за роботу!

Я прихопив з собою водний у похід на пляж та ковпака, отож було зручно.

Першим ділом як тільки добрався давай хапати , щоб бути готовим до усього , бо все підготувався до усього і навіть доїхав до пляжних лагун 🏝 Думаю зараз хапану і піду у всі на повному драйві.🛶

Тайм😎інг.

00:00 Так і було , погода сонячна а вода комфортна. Я дав~дав дві банки по 100мг і полетів наче вітер повітрям гарячим пух тополі вибирати місце на пляжі🏖, де лягти так щоб під Сонечком було.
Діло було о півдні, поділись усі тіні на мить, тому я міркував заздалегіть.🤔

00:30 Повний кайф, я засмагаю і дивлюсь на небо, це одразу і приємно і корисно. Накурило на високу толлерантність, але плавний еффект делікатно підходить і каже йдем купатись.🌊 Це рослина канабісу гібридного типу, рівень THC 22%, Sativa 25%, Indica 75%, Мені подобається, я отримую насолоду

01:00 Еффект стабільний , я пішов гарно поплавав, сто років не був на Гідропарку

01:30 Приємний еффект , стабільний, підійшов гарно до пляжного відпочинку👌

02:00 Десь в цей час мене трохи почало відпускати і я пішов ще гарно курнув.

Оцінка еффекта: 9 з 10, крутий канабіс високої якості , дуже приємна атмосфера, для курців з високою толлерантністью🤙

Дякую магазину MOROCCO🏝 за смачну шишку до спланованих пригод🏖

Усім дякую за увагу!

Оце спека на вулиціT511077

Назад
Сверху Снизу