- Реакции
- 574
кокос (лат. cocainum), он же первый, номер один, джанкой, кокс, кокос, коко, белая лошадь, снег, орт, корс, си, орех, чарли и over 9000 других названий — одно из самых популярных веществ. В этой стране оно стоит дорого, из-за этого потребляют его в основном , хотя и ты, анон, имеешь возможность его отведать.
Штука, яка коштує 5 доларів на виході з батьківщини і виростає в ціні в наших країнах в 5 разів мінімум при роздрібі і в разів 12 при опті. Улюблений наркотик Америки - уволл стріт кипятком сцявся від нього, коли він допоміг заробити їм бєшаний бабос.
Часто-густо в нас на ринку він такий бадяжений буває, шо краще сірник уретру запхати - більше кайфанеш.
Тут в мене ж не було змоги його протестити тестером, таким, наприклад, як в ТоміВерсеті -
Але сірники пхати не прийшлось, ефекти будуть описані нижче - хочу лише принести свої вибачення за такий запіздалий доклад.
Отже, можна сказати виклянчив я в Нового Магазину пробу, не розрахувавши свої можливості, які виникали і відштовхували мене від тесту
Отримав чітко по визначених часових рамках, забрав без перешкод. Довго дуже збирався з думками, як зробити все правильно, коли вжити, при яких умовах - обставини завжди відштовхували тест. Вчора ж настав той вечір, найпрекрасніший вечір для тесту, той вечір, коли можна було повністю зрозуміти всю силу і дію цього прекрасного психостимулятора, того, про який говорять всі і всюди, який так сильно цінується народами південно-центрально-північної америки і так сильно обожнюється всім світом, той із-за якого ростуть і занепадають особистості, змінюються економіки і ситуації в країнах, який без лишніх перебільшень впливає на світовий лад - я вирішив протестити його, роблячи піцу.
До вашої уваги - містер кокаїн
https://images.vfl.ru/ii/1549007894/7faf54dd/25204864_m.jpg
Тестер - я (31.01.19)
Толерантність - 0, останній раз і перший вживав 31.12.18
Запах - дуже здалека відчувається в ньому щось таке хімічне, наче амфетамінове - але не подумайте, я його не принижую і не приписую йому властивості бадяги - мій ніс всього за життя до 10 стежин стягнув, 4 з яких прийшлось на сумнозвісний (для мене особисто) амф, тому асоціація білої порошкоподібної речовини саме така. Запах, насправді ж, унікальний, такий ж, як був в першому моємо пробніку на новий рік.
Зовнішній вигляд - на фото, липкуватий, схожий на притоплений сніг, який ззовні приморозився і проблискує трішки.
Доза - здається, 0.15, шеф знає свою справу - відправив стільки, скільки потрібно для тесту
00:00 - в одну ноздрю все, заходить дуже легко, не пече, але відразу вилуплює очі від шмиги
00:01 - в голові пройшовся холодок, відразу ж неконтрольовано роблю непонятні муви язиком, неначе злизую шось з губи, і так само безконтрольно пробую ковтнути слюну, яка навіть не виробилась
00:03 - починається люта багатозадачність. на цей момент я вже почав місити тісто. постійно тяну носом повітря, відчуття неначе речовина буде випадати
00:05 - мою несильну заложеність носа кокіч дуже швидко розчинив, тепер рідина пробує витекти, але я її безперервно втягую назад- невипадати ж такому добру.
00:07 - льотаю з тістом по хаті, рівні думок грамотно зложені, на цей момент зрачки на 50% від максимуму, який в мене був. підніміла ноздря
00:10 - думається надефективно. хобота продовжуються, хочеться взятись за все на світі, і все воно влягається в ту дорогу, яку йдеш. тут і приходить той славнозвісний момент всесилля, розуміння того, що нема нічого неможливого, але я ж адекват вроді як - тому я охарактеризовую це для себе по іншому - втрата інстинкту самозбереження і це усвідомлення вкорінюється в мені і відштовхуюсь я вже саме від цієї думки - неможливого нема нічого, але незавжди безперешкодно можна цього досягти
00:12 - за хвилини дві повністю впав, на горлі не надто гірко, я б навіть це неназвав гіркотою - невеликий декількасекундний дискомфорт - відчуваю, що ще розганяє.починають німіти зуби.
00:15 - тісто замісив, вже нарізаю мясопродукти, сирочок там тру, помідорчики, і все таке цікаве, і все так робиться з заопленням, ножка тупотить, думки витають, забув про самозбереження, знову вседозволеність, либа тянеться, думаю про то, як би то завжди так. зрачки на 75% від масимуму. відніміло піднебіння
00:18 - зраки вже на 85, це і був максимум. дивне відчуття з віднімівшим горлом-наче важко ковтнути і десь всередині найбільший мій параноїк думає про то, шо так і вмерти можна, якшо розучитись ковтати)
00:20-00:30 - все так само літається, час одночасно і тягнеться і швидко пролітає. багатозадачність не виключається, моменти, коли просто вах рєбята - руки трусяться, коли багатозадачність цю пробую використати в простих діях, роблячи одне, думаючи про друге і третє, хочу зробити четверте - тіло трохи починає бути неконтрольованим
00:40 - до цього часу думав, що ефекти вже б мали пройти- нєтуттабила. приблизно до години усвідомлюється, що ти привикаєш і змирюєшся з тим, що робиться і приходить розуміння, що це вже те плато, яке буде йти на спад
приблизно ще з годину, лежачи вже на ліжку, попиваючи нефільтроване біле і прихарчовуючись - до речі, апетит трохи притуплюється, я розумів, що по тілу ще проходить, той приємний ефект бадрящий, в голові ще на фоні грає створена мною на хвилині 15-20 музика і взагалі кокс - вєщь !
02:00 - ефекти зійшли на нуль, залишається лише приємний осадок і невелика роздратованість на фоні безконтрольних депресивних думок, але все це лікується смачним сном, тому без дискомфортів.
ще раз хочу вибачитись перед магазином за такий пізній репорт
робота шопу - 10/10
проба - 10/10 - можливо можна було би оцінити ще краще, якби був досвід більший, але я старався, чєсслова
ну і репорт хочеться завершити музичним супроводом, який витягнув з мене весь серотонін