Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
В работе цветная Альфа 2,5,10г готовые решения амф меф шш Кока грибные конфеты
Здравствуйте, вам запрещено просить пробы, ваш аккаунт должен иметь минимум 50 смс профиля. На первый раз устное предупреждение.Доброго вечора.
Запишусь на пробу. Тріп рапортів не писав, але можу спробувати, але відразу кажу що дуже високий толєр, 15 років стажу, за останні три місяці кожен день по 1 граму улітає тільки так, іноді і більше. В місті норм шш немає, тому беру останнім часом у харвеста, там ще є сорта які можуть пробити мій толєр і дуже гарна якість, але нажаль не всі сорта беруть мій толєр, і дуже часто не виходить замовити тому що тільки опт і від 10 г що іноді б’є по кишені. Ще є варіант поплавського але по лісах ходити теж не варік, да і сьогодні взяв 2г, спочатку бот не дав клад, дали новий забрав, за 4 години скурив і навіть не зрозумів що курив, на індику не схоже, і тримає після 2-3 банок хвилин 30 не більше((
За останній місяць - два, курив Гагарін та мандарин дуже сподобались просто ТОП. також коштував соур дізель, пінапел експрес, блек опіум, мазар, орандж, пурпл лимонад, ак47. Більшість сортів брав у харвестшопа, але оцінив би ще якихось сортів.
Добрий день, я би залюбки купив, але в моєму місті від 5 г, це по-перше, по друге яким чином мені набрати 50 смс? Мені без теми писати всяку фігню? По-третє дуже багато спірних питань по рею, хтось пише що кидають, і т.д. Думав отримати пробу якщо це можливо, та переконатись в їх сервісі і якості товару, і звісно якщо все рівно то це вже не 10г прийдеться брати а можно і від 5, у рея ще і в своєму місті. То мене це дуже влаштувалоб.Здравствуйте, вам запрещено просить пробы, ваш аккаунт должен иметь минимум 50 смс профиля. На первый раз устное предупреждение.
А если вы и правда хотите ознакомится с шишками от рея то вы можете прикупить себе гешку на пробу.
І питання навіть не в грошах, в харвеста брав шишок на 17 тисяч гривень, в один день і все ок, просто замовляти оптом, не знаючи що, якось не дуже хочетьсяЗдравствуйте, вам запрещено просить пробы, ваш аккаунт должен иметь минимум 50 смс профиля. На первый раз устное предупреждение.
А если вы и правда хотите ознакомится с шишками от рея то вы можете прикупить себе гешку на пробу.
НУ ШО ТЫ ПИДАРАСИНА ШВЫРНЯ ВОНЮЧАЯ ДУМАЕШЬ МЫ ОБЕДНЕЕМ НА 750ГРН? ЭТО ЦЕНА ТВОЯ СОБАКА СОЛЕВАЯ:) :). :)Дай цветную попробовать за репорт