- Реакции
- 2.008
РАЗДАМ ЖЕЛАЮЩИМ ПО ГРАММУ СОЛИ.
КЛАДАМ МЕСЯЦ.
ЖДУ В ЛС НА ФОРУМЕ !
КЛАДАМ МЕСЯЦ.
ЖДУ В ЛС НА ФОРУМЕ !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Дякую тобi бро! нам дуже приємно, обов'язково тобі виділимо ще порцію, як тільки буде привід!)Дякую @Страж ⚜️ Колизея та магазину взагалі за бонус!
Отримав стареньку адресу, сходив, забрав - усе було на місці, мене дочекалося))
Альфа - стара добра, мене потішила, одне задоволення! Саме таку альфу від цього шопу я і пам'ятаю!
Приємно було знову нагадати собі, що таке якісний стан та гарна робота шопу!
Успіху вам і надалі !
P.S. якщо ще щось є зі старого - із задоволенням перевірю, як воно там себе почуває)))
Приємно чути!))Дякую тобi бро! нам дуже приємно, обов'язково тобі виділимо ще порцію, як тільки буде привід!)
Повезло такую вкусняху найти!Дякую @Страж ⚜️ Колизея та магазину взагалі за бонус!
Отримав стареньку адресу, сходив, забрав - усе було на місці, мене дочекалося))
Альфа - стара добра, мене потішила, одне задоволення! Саме таку альфу від цього шопу я і пам'ятаю!
Приємно було знову нагадати собі, що таке якісний стан та гарна робота шопу!
Успіху вам і надалі !
P.S. якщо ще щось є зі старого - із задоволенням перевірю, як воно там себе почуває)))
Посмотрел сегодня 3 клада и тот шо тебе давал. Ничего нету. Просто одно нае и на йо))) Одесса испоганилась окончательноПовезло такую вкусняху найти!
эээ , то в кого наебалого?)Посмотрел сегодня 3 клада и тот шо тебе давал. Ничего нету. Просто одно нае и на йо))) Одесса испоганилась окончательно
Та есть магазины, это же не про вас речь идет. Были нормальные вроде проверенные а теперь не пойми шоэээ , то в кого наебалого?)
Ну например GTA Shop) и иже с ними)))эээ , то в кого наебалого?)
Всякое бывает) видимо не так уж и проверенныеТа есть магазины, это же не про вас речь идет. Были нормальные вроде проверенные а теперь не пойми шо
Ну год назад я у находил много у них а теперь хрень какая-то , а может просто дают на отъебись халяву))) не знаю , пофиг на самом деле)))Всякое бывает) видимо не так уж и проверенные