- Реакции
- 7.935
Вітаю
Інф. Щодо магазину
Невідомий форуму магазин.
Країна виробник: Франція
Інф. По тестеру
Ar4ibyte: зріст 186см./вага 110кг./ 37 років.
Досвід вживання речовин - білш ніж 24 роки.
Толерантність до речовини - нема.
Крос-толер: відсутній.
Самопочуття - відсторонене.
Настрій - психологічна втома.
Інф. щодо речовини
Речовина: Канабіс.
Вид речовини: суміш тютюну з ферментованою сенсиміл'ю.
Тип: напівконцентрат гексагідроканнабіфорола з ацетилуванням HHCPO
Сорт: сативний, індичний роди канабісу та рудераліз.
Дуже темний, ліпкий, має дивний запах. Без насіння, що і відрізняє від класичного ямайського Сес, бо це сенсемілія.
Інф. щодо відправлення (за 5 бальною шкалою)
Конспірація - Не потрібна. Речовина легальна в країнах легального мед. канабісу.
Зручність логістики - 4 (DHL)
Терміни - тиждень у середньому.
Поштовий щільний пакет з м'яким повітряним наповнювачем, усередині зіп пакети із вмістом речовини.
Інф. щодо вживання
Через бонг мабуть що 0.03-0.04г. Але це не точно
Інф. За часом дії
усього часу дії - 01:40
вхід - 00:01
плато - 00:07
спад - 01:20
Інф. щодо ефектів (5 бальна шкала)
Ейфорія - 5
Стимуляція - 4
Психоделія - 5
Сила дії речовини - 5
Галюциноген - 1
Ой, друже, ти чув про HHCPO?
Це не просто абревіатура, це щось більше. Слухай но сюди...
HHCPO - це скорочення, яке зазвичай використовується для позначення хімічної сполуки під назвою HHCP-O-acetate.
Це полусинтетическое похідне тетрагідроканнабіфорола (THCP), яке отримується в кілька етапів шляхом воднювання до гексагідроканнабіфорола (HHCP), за яким слідує ацетилування OH-групи.
Хімічна формула HHCP-O-acetate - це C25H38O3.
Це означає, що молекула складається з 25 атомів вуглецю ©, 38 атомів водню (H) і 3 атомів кисню (O).
Деякі продавці помилково стверджують, що HHCPO означає гексагідроканнабінол пропіонат (HHC-P) або гексагідроканнабінол циклопропіловий ефір, але це різні сполуки.
Так що, друже, якщо тобі пощастить купити HHCPO, то знай, що це не просто абревіатура, а ціла хімічна формула яка відправить тебе на півтори години у неймовірний кайф сативно-індичного хайлайну.
Надавши своєму організму добряче відпочити від канабісу, я продовжую вивчати нові канабіноїди і ось він, дивлюсь на те і міркую собі, неначебто сіно якесь ферментоване, що за лайно?
Ліпкий, та розсипчастий водночас, до пальців липне зараза конкретно так, хрін струсиш.
Це аля Сес, тому тут присутні шматки якогось приємного листя тютюну, його тут дуже гарно збалансували і тому навіть мені, людині яка курила тютюн останній раз, мабуть що декілька тижнів тому, не було на почуттєвому рівні там чогось не приємного, якихось відчуттів, запаморочення, або традиційного присмаку нашого Українського фабричного тютюну з ароматом паленого сіна.
Отож напасик заряджений, насипав трішки бо досвід мені підказує, щоб я був обережний
Намагаючись розпізнати аромати було відчуття балансу між ганджою та тютюном, не більше.
І ось перші відчуття:
00:01 Бум, привіт каже мені повне та неймовірно різке занурення у індично-сативний компот почуттів.
Мої очі... їх нема, шо той бобер накурений
Координація рухів трішки п'яненька, розум неначе ізолював від сприйняття реальності заточивши мене у капсулу. Дуже прикольно, в мене посмішка сама по собі на все обличчя, я відчуваю неймовірне відчуття радості, та спокою.
00:07 Мене все більше розпирає, але ось тут був пік, на плaтo мене виштовхнуло із супроводом істеричного сміху, аж до сліз сцуко
Протягом усього часу далі, я був на дуже великому позитиві, з неймовірно гарним настрієм, відчуваючи до оточуючих лишень любов, та саме найголовніше спокій, на душі та у серці.
00:30 Статус контроль: мене підсушило, але в цілому все без змін.
Істеричний неконтрольований сміх був лише раз, далі були короткі спалахи гучного сміху.
Посмішка на всі свої 23 зуба
01:00 Статус контроль бо без змін друзі, мене тримає на тій самій хвилі кайфу
Помічаю іноді краєм ока якісь рухи. Сприйняття реальності трохи яскравіше за звичайне, плавніше все в загалом якось відчуваеться і це відображається на рухах мого тіла.
01:20 Походу почало відпускати
Я у шоці, як вбило так і відпустило
Різкий дуже вихід, просто в один момент тебе виводить з цього стану, неначе ти з води випірнаєш. Тобто тобі треба обсохнути, так і тут є залишкова частина, такий собі легесенький шлейф, який зникає повільно та обережно, але в загалом твій мозок тверезо оцінює обставини і п'янесенький стан теж відходить подалі та відпускає.
01:40 Я тверезий, та більше не відчуваю впливу речовини на свій організм.
Висновки такі: це дуже потужна альтернатива яка ні чим не поступається по силі впливу на організм традиційному ТГК.
У співвідношенні ціна-якість, то є дуже гарною пропозицією на ринку конопель.
Рекомендую до вживання, ще подивлюсь, на зріст толерантності та додатково проінформую.
А на цьому все, сподіваюсь вам сподобався мій тріп-репорт, не забудьте залишити коментар та оцінити мою працю.
Последнее редактирование: