- Реакции
- 1.117
Та да гроші нерви воно того не вартеНу возьми ему предложи))) тк это все херня. Я еще буду кататься хз куда после 2 ненаходоу . делать нехер больше
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Та да гроші нерви воно того не вартеНу возьми ему предложи))) тк это все херня. Я еще буду кататься хз куда после 2 ненаходоу . делать нехер больше
Привіт привіт)Всім доброго дня
Шо у вас тут за тема..поясніть які правила шо тут потрібно що ні? БлагодарюПривіт привіт)
Просто спілкування) добре, душевне і позитивне спілкування завжди вітаються)Шо у вас тут за тема..поясніть які правила шо тут потрібно що ні? Благодарю
Благодарю..дуже приємно!Просто спілкування) добре, душевне і позитивне спілкування завжди вітаються)
Тому пиши, завжди раді)
Як справи?)Благодарю..дуже приємно!
Привіт, все добре, а у вас, як день розпочався?Як справи?)
Як день пройшов?Як справи?)
Були дуже довгі поїздки. Втомилася вчора. А сьогодні вже треба повертатися до буденного життя)Як день пройшов?
Ну тоді відпочивай гарного дняБули дуже довгі поїздки. Втомилася вчора. А сьогодні вже треба повертатися до буденного життя)
Дякую)Ну тоді відпочивай гарного дня
Доброго ранку, як настрій?Дякую)
Привіт) у мене був чудовий день) як твій?)Доброго ранку, як настрій?
Бро дивися бо тут щось зафлуд кажуть штрафуютьЗалетайте поболтаем))
Флуд в флудилках... что дальше будет .... )) хахБро дивися бо тут щось зафлуд кажуть штрафують