Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Надіїмся на кращеЧи все можливо сьогодні
Це добра справа, респектНормально в нас зима я наробив кучу годівниць то в мене тут пташечки літають
Я взагалі по життю люблю природу і живих тварин і птахів одним словом навіть змій небоюсяЦе добра справа, респект
Це чудово, а то індустралізація і урбан який нас оточує - тільки навіює депресію.Я взагалі по життю люблю природу і живих тварин і птахів одним словом навіть змій небоюся
Так я скоро втечу на природу оце тількі потепліє поїду жити в ліс на місяць мінімум самЦе чудово, а то індустралізація і урбан який нас оточує - тільки навіює депресію.
Чудова ідея!Так я скоро втечу на природу оце тількі потепліє поїду жити в ліс на місяць мінімум сам
МожемоМи можемо все чи ні та да
просто, тому що сапорт на звʼязок не виходить... я заєбався 3 дні чекатиАга а чому маску змінив заборонили носити?
Аааа тобто він тобі дав маску а ти одягнув а тепер зняв бо він не відповідає ахха ладно твоє ділопросто, тому що сапорт на звʼязок не виходить... я заєбався 3 дні чекати