- Реакции
- 1.309
Ну шо бро давай успіху тобія победил осталось дождатся прокрута
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ну шо бро давай успіху тобія победил осталось дождатся прокрута
Я не проти але я 6 ранку вже тут я вже притомився але треба на павербанк якось навиграватдавайте еще 500 по быстрому
Сообщение автоматически объединено:
шоб сразу 4 гр забрать
В мене зараз тень чорнобиля майже пройшов а другу частину почекаю поки можна скачати будектото в сталкер 2 играл?)
Та я бро на вині був то вже недуже тягнея готов дальше флудить
уже можно) на рутрекереВ мене зараз тень чорнобиля майже пройшов а другу частину почекаю поки можна скачати буде
Це теж сталкер бо я тілткі почав фанатіти то не знаю всіх частина я играю в anomaly
Я оце думаю спробувати всі пограти якщо буде можливість, але сталкер 2 полюбому хочу спробуватидополнение такое) на старый сталкер
Можливо ти маєш рацію на рахунок цього щось не дуже всі так аж прям вау або можливо він проходить тестовий режим і буде доповнений чимось чи які зміни зроблятьмне кажется сталкер 2 точно хуже старых частей)
та с этими флудилками ...Я оце думаю спробувати всі пограти якщо буде можливість, але сталкер 2 полюбому хочу спробувати
Я роблю вже перерви бро воно так затягує що часом спиш але флудиш це стрьомно трохита с этими флудилками ...
Ти правду кажеш це точно так і єна сталкер время не остается)