- Реакции
- 1.315
Але бляха зір портить якщо довго з телефона сидіти та і комп те самекороче шансы уже норм
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Але бляха зір портить якщо довго з телефона сидіти та і комп те самекороче шансы уже норм
Да але з телефона я встигаю на 4 5 флуділок залітати а набирати скорішетелефон сильнее наверно дает на глаза
Так і простіше набирати на клаві я одним великим пальцемизза автодополнения наеврное?
Та да я тоже всіх грошей не заробиш а здоров'я ляже особливо очіну ладно. пора спать скоро
Я тількі за то щоб так і було не люблю агресію я люблю позитивних людей от не знаю, але з тобою чотко все!!;Старайтесь общаться адекватно
Шумно кругом походу буде цієї ночі наші десь в Москві цієї ночі наробили шуму 50 дронів кинули тудашото гремит в киеве уже
Та в мене мінуснули якось майже тисячу смс я був в печаліпалки в колеса)
Та бачиш як актів виріс коли все стало чоико тепер хочеться тут бути на форумі тут приємно і крутоНо перестали так прям мешать)