Трип репорт Трип-репорт на пробу шишки Биг Бенг отправкою від @BestPrice

Реакции
1.242

ТРИП РЕПОРТАЖ на ШИШКИ ОТПРАВКОЮ ОТ BestPrice

Всім привіт✌️дорогі читачі, любителі та поціновувачі свіжих репортажів особливо любителі хорошої трави😎
Сьогодні я вам розповім, про те, як я нарешті отримав можливість від @BestPrice покурити хорошої травички

Речовина: Шишка
Вага: Заявлено 2 грама
Дозування: 0,2 +
Спосіб вживання: Скрутив сухарь, який зник в напрямку відомому йому)))
Тестер: Чоловік 39 років, 100кг, спортсмен
Толер: курив місяць назад шишку

Все було, як звичайно, я прокинувся, звичайний день, звичайний ранок, іду в будинок невідомого архітектора WC як завжди з телефоном в руках, заскочив на форум і одразу натрапив на проби від @BestPrice , я недовго думаючи, не знаю чому я так зробив, але я одразу записався на пробу?!!
Після обіду, лежу, чухаю пузо, а мене мучить шо там, чи є відповідь?
Відповідь була така:
- Да, пиши данные для отправки в ЛС!
Я одразу написав всі дані!
Накладну видав через два дня!
Найцікавіше почалося, коли я забрав доставку цікаво, що я перерив коробочку в якій була трава нічого немає, я в шоці....
Починаю нервувати, взявся шукати і о май год, шишечка
єдине, що здивувало це офігенний запах хорошої травки, кількість проби, заявлено було 2 грами але немаючи де зважити я по досвіду кажу там все добре) маємо, що маємо!
Але на цьому мої пригоди не закінчилися, поки я шукав шишку мого апарата ( сухаря) викинули в мусор, я його заникав в мішечок, а той мішечок уїхав з усім сміттям на свалку !!!
Короче я був в шоці і немає навкруги нічого гола дача це піпець, я помудрував і зробив фошку із фольги не судіть строго, як слова пісні РАСТАМАН ВЕЗДЕ ВСЕ СВОЕ ВОЗЬМЕТ, А НЕ ВОЗЬМЕТ ТО УКРАДЕТ...
Я перетер половинку шишечки, напрочуд липка, пресована і пахло так, що аж слюна потікла, запах такої добротної трави, не знаю, що за сорт, але заявлено Биг Бенг🧐
Роблю я жирний напас з цієї люльки, смак приємний при видиху вдих легкий, видих то так закашлявся, що ого го,
17.00 Зробив пих вхід лайт, вихід кашель, дере горло, смак норм
17.05 Відчуваю приплив якогось піднесення, таке відчуття потипу випив забагато міцної кави
17.15 Стан такий незрозумілий, одночасно розслабили, але і настрій такий піднесений, це був підйом і адаптація організму,
17.18 В мене дуже хороший настрій, посмішка не сходить з обличчя, ховаю свої очі, язик не замовкає, бла, бла,
17.25 все я відчув що вже більше не накриє....
18.50 Пішло на спад, відпускало дуже плавно і приємно, мені сподобалося, тримає люто і кайфово, враховуючи, що курив з люльки, жаль що, небуло можливості протестувати на водному...
Ось така в мене була пригода з пробою )))!!✌️😁🤫

Одним словом ВИСНОВОК такий:

Магазин 7/10
Вага 7/10
Стелс 8/10
Якість 8/10

Все добре, єдине, що можу сказати, проба дуже добротна 2 грами це шикарно!
Всім успішних проб і хороших трипів... Благодарю за увагу!

Рекомендую @BestPrice 👍👍👍👍

Почему?Ты что все 2 грамма через ту люльку из фальгу в один присест сдул бро?Eek
Та ні)))) Я покурив два раза...І сів одразу писати трип аххха і написав мислі в слух,))) Трава офігенна...!!!
Просто я думав по регламенту не встигаю написати репортаж там 48 годин вроде, а в мене посилка вже два дня пролежала...то я думаю невстигаю))) !!!

Та ні)))) Я покурив два раза...І сів одразу писати трип аххха і написав мислі в слух,))) Трава офігенна...!!!
Просто я думав по регламенту не встигаю написати репортаж там 48 годин вроде, а в мене посилка вже два дня пролежала...то я думаю невстигаю))) !!!
Ще візьмеш?

Назад
Сверху Снизу