- Реакции
- 174
Хорошо,розспрашивать не будуТо деталі особисті, якщо вже на те
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Хорошо,розспрашивать не будуТо деталі особисті, якщо вже на те
Правильно робишь, особисті моменти є у кожногоХорошо,розспрашивать не буду
Бро ти про яку і сторін говориш взагалі?Поважайте історію
Бля,сочуствуюКароче походу зламали кацапи телеграм в мене пішли канали російські на які я ніколи навіть не заходив тупо все кацаське,....!!!
В поддержку обращался?Кароче походу зламали кацапи телеграм в мене пішли канали російські на які я ніколи навіть не заходив тупо все кацаське,....!!!
Ні я все перегрузив поміняв всі паролі я тепер поняв вони залазять через чати в тгБля,сочуствую
Сообщение автоматически объединено:
В поддержку обращался?
СукиНі я все перегрузив поміняв всі паролі я тепер поняв вони залазять через чати в тг
Это ФСБ)) следит за тобой))))Кароче походу зламали кацапи телеграм в мене пішли канали російські на які я ніколи навіть не заходив тупо все кацаське,....!!!
Точно я ж забув я спецагент американської розвідкиЭто ФСБ)) следит за тобой))))
Взагалі про повагу до історії, щоб не робити старих помилок.Бро ти про яку і сторін говориш взагалі?
Бро ти віриш в те, що Наполеон напав на Москву в 1812 році не сміши мене і не кажи, що ти віриш в те, що ми літали в космосВзагалі про повагу до історії, щоб не робити старих помилок.
А історія вона одна, і до вашої історії де немає місце Михайлу Булгакову немає місце і для Богдана Хмельницького, який приєднав землі України до Російської імперії, то чи не є він лакеєм цариці?
То чому досі він стоїть на Михайлівській площі у Києві?
Та й отакі справи.
Я завжди буду памятати державу у якій народився і якій усьому завдячую
Вірю в те що піраміди у Єгипті існують, але не точно, бо не бачив їх на власні очі.Бро ти віриш в те, що Наполеон напав на Москву в 1812 році не сміши мене і не кажи, що ти віриш в те, що ми літали в космос
да следят за теми у кого больше 1000 сообщенийЭто ФСБ)) следит за тобой))))
Тоді потрібно іти в подпольє раз так)))да следят за теми у кого больше 1000 сообщений