- Реакции
- 3.035
ну тоже верно, щас такие временаЖивой и уже хорошо)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ну тоже верно, щас такие временаЖивой и уже хорошо)
выдержка)В мене сьогодні 4 місяці без табаку
Сообщение автоматически объединено:
Летимо
Як ніколи ранішевыдержка)
Не бро я з солями давно зав'язав, я тількі шш...я трошки колись балувавався, я пацанам колись на свій бот брав бо мав знижки за покупки, там моїх покупок було може штук 10ахахах)) сольку ?)
Колов?Не бро я з солями давно зав'язав, я тількі шш...я трошки колись балувавався, я пацанам колись на свій бот брав бо мав знижки за покупки, там моїх покупок було може штук 10
То я не крепко їх і вживав...))
Тож кажу зима на носі якісь ботінки купити потрібно по ринку походити поки є можливістьТа розказуй))
Гарні думкиТож кажу зима на носі якісь ботінки купити потрібно по ринку походити поки є можливість
вообще не исключеноКолов?
Щоб як то кажуть без переводняків всмоктувалосьвообще не исключено
Щоб ти розумів в мене а боті було 800 покупок мені в кінці знижку повернули на бот 6000 грн одною сумою це було просто круто а тоді можна було виводити з бота на картуахахах)) сольку ?)
ну по нему и видноЩоб як то кажуть без переводняків всмоктувалось
Я попереджаю при всіх ще одне горбате слово в мою сторону я напишу скаргу головному адміністратору кажу при всіхну по нему и видно
Що бачив вени на ногах?ну по нему и видно