- Реакции
- 3.118
мэра уже давно пора менять
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Є й дуже гарні речі.в Киеве все не будь здоров, каждый день шото случается
ну тогда не будемЗгоден, але багато про це говорити не хочу.
Я з тобою не згоден!мэра уже давно пора менять
а у меня все так же уже 10 лет подрядЄ й дуже гарні речі.
Зараз в мене змінюється район на очах в кращу сторону.
Та це поняв, як політика.ну тогда не будем
не самая приятная тема, согласен
та ну это какие то бигуди ужеЯ з тобою не згоден!
Віталій Володимирович Кличко кращий мєр з часів Олександра Олександровича Омельченка.
Київ?а у меня все так же уже 10 лет подряд
Немає кращого щоб змінювати.та ну это какие то бигуди уже
не, ХарьковКиїв?
Ніколи не був.не, Харьков
зря) а я в Киеве былНіколи не був.
удачи тебе в этом деле@SpiderLegs якщо уїду до США, то мабуть треба буде спробувати себе на півдні, де майже завжди спекотно.
Я був одним з кращих спеціалістів у Києві з питань обслуговування та ремонту кондіціювання.
Якщо влаштуюсь там у цю сферу, то с грошима проблем не буде,ия в цьому впевнений.
В мене диплом цього прфілю.
Ласкаво просимо!2 дня всего, но мне хватило - и понравилось шо самое главное
Дякую Бро!удачи тебе в этом деле
я летом был, для меня это лучшая пора годаКраще за все приїздити на початку Травня, це моя найулюбленіша пора року.
та нема за що)Дякую Бро!
На початку Травня у місті ще не жарко, усе цвіте, та за мирного часу мало людей, бо травневі свята, порожні вулиці.я летом был, для меня это лучшая пора года
та для меня жара не проблема, я мерзлякНа початку Травня у місті ще не жарко, усе цвіте, та за мирного часу мало людей, бо травневі свята, порожні вулиці.
Але вже ті свята пережиток минулого, але іноді Пасха випадає на цей період.
Я завжи дякую коли мені бажають удачі, я відчуваю це як ті $10 до гаманця.та нема за що)