- Реакции
- 3.111
вот и всё уже
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Бро ти походу погано спиш, ти там не серчай, я не люблю сваритися з людьми, миру тобі і добра, а також душевного спокою, живи своїм розумом а не емоціями...!!! Благодарю вам за участьНу хули то, пошуметь можно
Сообщение автоматически объединено:
Ну уже попизже шума наведём,
Мой сон тебя никак не должен волноватьБро ти походу погано спиш, ти там не серчай, я не люблю сваритися з людьми, миру тобі і добра, а також душевного спокою, живи своїм розумом а не емоціями...!!! Благодарю вам за участь
а шо ты вообще как на форум набрёл?Побігав по форуму потрібно розібратися, як тут і що
Сцикливим обзивай своїх родичів і знайомих г
Собаки лают караван іде
я не люблю сваритися з людьми
Налицо эмоциональная нестабильностьЯ нірванц зловив і миру всім бажаю
В школе старшаки показали)))а шо ты вообще как на форум набрёл?
понятно, ну и шо ты откуда? я из ХарьковаВід людей пацани сказали, що тут виграють гроші...я вирішив побачити шо то таке ці форуми..от і зайшов...мені показали все...але то нудно так писати багатр
конечно исправляют, поэтому недолго песня будет игратьТа да з телефона писати трохи і ще на ходу напряжно....але тут шо помилки виправляють чи як?
Исправляют, то точно. Но одно не исправить.конечно исправляют, поэтому недолго песня будет играть
так и есть) ну что ж, бываетИсправляют, то точно. Но одно не исправить.
Ошибки природы)))
она даже среди нас, с двумя аккаунтами, наглая, но жутко глупаяОшибки природы)))