⚠️ ФЛУДИЛКА. ⚠️ Внимание,тема для активного общения 🗨️⚠️

Я плавлюсь опять

ну а шо робыть то

друзья говорит 🤣

ну а шо робыть то
Дивись я тебе поважав раніше, але ти не витримав перевірку, в мене тут всі запрошені живі люди і мої друзі, знайомі, подруги ти хочеш їх принизити типу сольовий, мульт , і ТД і тп...Нарахунок мультів ти не розумієш то нагадаю два мульта тобі об'єднали в твій акаунт, останній в і пам'ятають не буду писати про ху*ло я як Жериновський кажу правду почни нормальну політику і з тобою можливо буде балачка...ти позор форума

Вахтанг Какабадзе рулит

откуда у тебя друзья, у тебя только собутыльники и со-ламповики есть аххахах
Дивись я тебе поважав раніше, але ти не витримав перевірку, в мене тут всі запрошені живі люди і мої друзі, знайомі, подруги ти хочеш їх принизити типу сольовий, мульт , і ТД і тп...Нарахунок мультів ти не розумієш то нагадаю два мульта тобі об'єднали в твій акаунт, останній в і пам'ятають не буду писати про ху*ло я як Жериновський кажу правду почни нормальну політику і з тобою можливо буде балачка...ти позор форума
@Moderator Bmwrc вірю у вашу справедливість, запрошую людей не для того щоб їх принижували,вони втрачають цікавість...

шо тут делаем дела дальше

Тулим так-то легко

повторю - у тебя нет друзей, нет семьи, нет детей, нет работы, ты буквально никто, космический мусор и то полезнее тебя, ведь он на людей нормальных хотя бы не нападает))))))

такой вот расклад по мастям

Ну вы даете, я в шоке

Назад
Сверху Снизу