- Реакции
- 18.110
Ой не, лучше в своем доме)Бляха я так мріяв жити в городе тепер жалію
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ой не, лучше в своем доме)Бляха я так мріяв жити в городе тепер жалію
Я ж виріс в лісі в мене було все вода річка світло яке не є але є камін на дровах їжа своя домашня. Не поїхав жити в городА так уже 2-е сутки без свэтки
Да у меня на родине тоже всё своё ..Я ж виріс в лісі в мене було все вода річка світло яке не є але є камін на дровах їжа своя домашня. Не поїхав жити в город
Мир підпишуть одразу на родіну в корчі до змій і пташокДа у меня на родине тоже всё своё ..
Да да очень хотелось бы конечноМир підпишуть одразу на родіну в корчі до змій і пташок
Так і буде вже вирішив, навіть небудую інші плани поки цей не досягнуДа да очень хотелось бы конечно
Да это первым на очереди тоже..)Так і буде вже вирішив, навіть небудую інші плани поки цей не досягну
Добре що мозги були з дитинства...я в садочок не ходив мене вчили все дома в перший клас прийшов вже читав і писав ...поки мої вчили буквар аххаааДа это первым на очереди тоже..)
Даа.. тоже было полноценное детство безо всяких техник и технологийОто скучаю за тим дитинством
Как за таким не скучатьДаа.. тоже было полноценное детство безо всяких техник и технологий
Гена блятьнадо делать дальше
Гена блять
На уверенной туфлеТа хз небачив![]()
Це точно, з хорошими людьми завжди приємно спілкуватисяВвязываться в беседу всегда хорошо