VIP МАГАЗИН Vibe Store (VHQ marijuana, Rosin, Vape, грибы и тд - клады/доставка Киев)

Vibe Store

Депозит 100$
Магазин
VIP
Реакции
185
Доброго дня всім шанувальникам якісної марихуани та швидкого, оперативного і що головне, безпечного сервісу!

Ми прийняли рішення відкритись на форумі аби якомога більше людей змогли отримати рекраційний каннабіс з медичними властивостями який так необхідний у наш час. Наша команда працює понад 10 років і ми точно знаємо з чим маємо справу. Надіюсь і ви отримаєте свій шматочок щастя в цей важкий період.

Зараз в наявності:

☀️ Sun Devil OG – отличная гидрапоника прямиком из далекой Канады 🇨🇦 доступна в нашем магазине по очень сладким ценам!

IMG-3309.jpg

1-15$
2-28$
3-33$
4-44$
5-55$
10-100$

[Стандарт] Afghan Kush 🇦🇫 -
це легендарний індічний сорт, родом із гір Гіндукушу, на кордоні Афганістану та Пакистану. Його давно цінують за потужний седативний ефект і глибоке тілесне розслаблення. Сорт є чистою індикою (100% indica), тому чудово підходить для вечірнього використання, боротьби з безсонням, хронічним болем і стресом.

Аромат густий, важкий, із домінуючими деревно-пряними нотами та натяками на хаш. Смак — землистий, трохи солодкуватий, із післясмаком сандалового дерева.

Рівень ТГК (THC) в Afghan Kush зазвичай становить від 17% до 21%, що забезпечує стійкий “стоун” ефект, який поступово накриває все тіло й викликає глибоке відчуття спокою та сонливості. CBD у ньому на середньому рівні (приблизно 1-2%), що робить його придатним і для медичного використання.
IMG-3804.jpg

1-10$
2-19$
3-28$
4-36$
Від 5 - по 8$ (доставка/гарячий)
Від 10 - по 7$ (доставка/гарячий)
Від 20 - по 6.5$ (доставка/гарячий)
Від 30 - по 6$ (доставка/гарячий)
Від 100 - по 4$ (доставка/гарячий)

Telegram: Vibe Store
Telegram Bot: Vibe Comix Bot
Telegram operator:
Vibe

Всі актуальні контакти виставлені лише у нас в гілці на форумі! Переходьте лише за прямим посиланням адже можете натрапити на шахраїв!

Последнее редактирование:
Пиши в личку на счет пробы!
Добро пожаловать к нам на BMWRC.Мы очень рады новым продавцам натуры,желаю быстрой проверки.
Трип-репортёров вам поможет подобрать @NE_4AYKA ,если понадобится.Я думаю с такими красотками как на фото,вы быстро пройдёте проверку.Такие лялечки,что аж самому захотелось 🤭Если будут какие-то вопросы,я с удовольствием помогу.
С ув Alexxghost 👻

Здравствуйте!
Если есть возможность, получить пробу шишек по почте, с меня максимально подробный, красочный трип-репор и отзыв.
Спасибо!

Так три вроде для про тестеров а один у меня есть
При чём тут про-тестеры?Это правило для всех,если у вас есть трипы на других площадках,вы можете переместить их сюда.

Рекомендую ребят, которых тегнул.
Сообщение автоматически объединено:

ну ты обычно первее меня по шишкам)
@Zver2018 Спасибо бро что позвал, сейчас за кладом ходить чревато, так что пока буду в резерве.

При чём тут про-тестеры?Это правило для всех,если у вас есть трипы на других площадках,вы можете переместить их сюда.
даров,бро, выполнил условия: трипы перезалил, сейчас 3. сообщения тоже есть, могу записаться на пробу? сделаю качественно и быстро

Назад
Сверху Снизу