🖤❤️Флудилка, курилка Nescafe shop❤️🖤

Так да,на самом деле ведь не так много надо для счастья как кажется или как навязывают
Та я вообще змінив відношення до всього, став цінувати життя навіть комара, неможна знищувати життя , а зараз он що робиться річки мазутом заливають

Продовжувати активно

Та я вообще змінив відношення до всього, став цінувати життя навіть комара, неможна знищувати життя , а зараз он що робиться річки мазутом заливають
Та да человечество что то сильно много на себя берёт..на природу забили

Та да человечество что то сильно много на себя берёт..на природу забили
Я це бачу по іншому хвиля зазначена і при владі не люди а клони, якими управляють інші цивілізації, ЧЕЛОВЕКА мало лишилося це катастрофа

Продовжувати наводити шум

Я так когдато ешку под ливнем летом часа два искал...в итоге оформил ненаход,дали перезаклад,а спустя два месяца,подошёл к тому месту и в касание снял ещё ту ешку

Я так когдато ешку под ливнем летом часа два искал...в итоге оформил ненаход,дали перезаклад,а спустя два месяца,подошёл к тому месту и в касание снял ещё ту ешку
Я теж взяв чекуш, прийшов зняв чийсь клад бо розпечатав а там грам, то я пішов щей свій чекуш забрав 😁 ну раз кура лоханувся то що ж зробиш

Я теж взяв чекуш, прийшов зняв чийсь клад бо розпечатав а там грам, то я пішов щей свій чекуш забрав 😁 ну раз кура лоханувся то що ж зробиш
Эх жизнь археолога она такая))

Последнее редактирование:
А я любил в дождь искать,людей мало ходит,как то спокойнее,может дождь расслабляет))
Есть такое дело)) но я клады не брал никогда, только по почте)) под дождь тоже на почту збс ходить))

Назад
Сверху Снизу