Трип репорт TGK31🤙SUPERB♨️ ШИШКИ👨‍🚀 СОРТУ ГАГАРІН

Реакции
1.064
Репортаж для магазину TGK31 на шишки сорту "Гагарін👨‍🚀".

Гілка магазину:

Саппорт магазину: @TGK31 HELPER

Примірник: 1г шишок

Метод отримання: поклад, прикоп
Місто: Київ

Метод вживання: водний

Дегустун: Шивамен🧞‍♂️ 92/181

Толлер: середній
Кросстоллер: курив шишки іншого сорту зранку, а тест проводив ближче до вечору, отож це був другий накур за день, полетіли...🪂

Усім привіт!T5110gg
Радий вітати у цей чарівний вечір п'ятниці маючи нагоду трохи погомоніти як соловейко🐦 у гаю🌳 за ганджубас🌿 , бо цей погода налагоджується і тут вихідні дні і таке діло що мені саппорт магазину TGK31 два дні тому скинув лінк на фото покладу шишок під репорт на моє прохання📜, і я тільки учора побачив повідомлення ближче до вечора, бо був дуже заклопотаний останніми днями. TGK31 НАЙКРАЩИЙ МАГАЗИН ГАНДЖУБАСУ, ПРИХОДЬ І БЕРИ🤙

Оцінка саппорта: 10 з 10, супер з кращих👍

Отож, сьогодні я поїхав заберати поклад і прийшовши на місце координат одразу зрозумів місцину✖️ де мені треба шукати поклад. Пошуки загайні були, з похибкою у декілька дюймів від вказаної точки на фотографії знаходився прикопаним поклад, але мені була знайома робота кури, тому я був впевнений що треба шукати, бо десь лежить правіше~лівіше, надійний кура, закопує як треба, я без поспіху розгорнув архіологічний табір та знайшов свій поклад у синій ізо🔷️ без зайвих нервових ситуацій і стресу забрав своє та пішов релаксувати додому як дядько.🚶‍♂️

Оцінка кури: 8 з 10, відняв два бали за похибку вказаної точки на 📸фото.
У іншому усе добре, дякую за роботу👍

Прийшовши додому 🏡 я усе зробив чотко і швидко наче блискавка,⚡️ і ось вже 150mg накрошених шишок сиплю🤏 до ковпаку водного і напалюю🔥напас, мене звати Опанас😽

Таймінг🤺

00:00 Дав банку і присів на ганку кинув хребет на табурет, затримав дихання на 30секунд , видихаю бобер🦫, чую ганджубас наче одразу попер...

00:15 Смачніссімо і релаксаціум і для тіла і поміж тим, гарний цей сорт Гагарін👨‍🚀 заходить легко ніякої нагарі, високий рівень THC 31% , Sativa 15% Indica 85%, елегантний індичний еффект зачаровує тебе і ти вже не ти 🙀

00:30 Накурило на високу толлерантність, я дуже задоволенний завалився трохи полежати на ліжко та знайшов фільм для перегляду, мені довподоби цей еффект, гарно заспокоює і я вже наче відпочиваю у моральному плані у гарному стані , бо тиждень біг робочиймарафон🏃 і тут наче на зломі літосферних плит поміж роботою та відпочинком відчуваю місце сили підсолодивши це відчуття гарним напасом канабісу витянув нарешті ноги 🦵на ліжечку🦶 непідробне відчуття задоволення , за смаком можливо добавити морозива🍦 чи цукерок наприклад 🍬 ROSHEN 😋

01:00 Час плине наче воду несе сідий дідусь Дніпро🌊 після проб коли смачний укроп🌾 , це случай саме той, топовый ганджубас без зайвого гмо та стабілізаторів, смачний наче подих 🌬самої матінки природи

01:30 Еффект стабільний, чудові думки, гарний настрій, я заварив чай🫖

02:00 Десь в цей час еффект почав вгасати і я вирішив добавити ще фієрії🎆 та викурив ще одого напаса🤙 після чого зупинив таймінг⏱️

Оцінка еффекта: 9 з 10, майже ідельний сорт, відчувається кропітка робота селікціонерів, у даному випадку чудова рослина, преміальна якість канабісу👍👍

Дякую магазину TGK31 за смачні шишки високої якості👌

Усім дякую за увагу!🐈‍⬛

Назад
Сверху Снизу