Трип репорт MOROCCO🧶Шишки🐈‍⬛сорту"Афган"👍

Реакции
1.070
Репортаж для магазина Morocco на шишки сорту "Афган"🥭

Гілка магазину:

Саппорт магазину: @MoroccoHELPER

Примірник: 1 г шишок

Метод отримання: поклад, прикоп
Місто: Київ

Метод вживання: вадя ной

Дегустун: такий собі чоловяга з виду й не скажешь що він стільки тої шмалі курить, трохи років є, не курить, не п'є. День не курив канабісу, чийстий.

Усім привіт!🙋‍♂️
Сьогодні п'ятниця і я тільки ото з пилу жару до вас після тяжкого робочого тижня з новинами найсвіжішими з світу канабісу , що як то кажуть твориться у Києві щодо цього і де про це не соромлячись розмовляють публічно, бо то є правда що канабіс це частина українського суспільства.

Отож, напередодні звернувся до саппорта магазину MOROCCO за можливим примірником шишок під репорт покладом у Києві. За день я отримав відповідь без зайвих слів з лінком на фото покладу .

Оцінка саппорта: найкращий саппорт👍 Я такий стиль полюбляю🤠

Ранком сьогодні я отримав цю звістку📩, тож я мав чудовий настрій та неймовірні плани на вечір напередодні вихідних. Усе летить і шевелиться 🏋‍♂️ і так я наближав⏳️ себе до моменту 🕔коли поїду забирати свої шишки✖️, бо на вихідні залишатись без шишок взагалі не кльово, особливо коли маєшь стільки планів на них, що вже біжишь у п'ятницю навипередки🏃‍♂️ . На вулиці жаркий червень, наче хто налаштував погоду під календар у новій кльовій преложусі📲, що у всіх останнім часом на вустах👄 , отож мотай🧶 на вус🐈‍⬛ чи клади за вухо бро👂історію мою🖊...

Як тільки звільнився, то сразу поїхав на місце координат, щоб поклад з шишками відкопати і відпочити з кайфом вже як дядько🧔‍♀️.
Приходжу на місце і одразу находжу у дотик поклад🔷️, як тільки копнув✖️.

Оцінка кур'єра: ідеальний поклад, дуже зручно враховуючи місцину👍Дякую за роботу!

Далі, я вдавив педалі з місцини до хати, до водного буля проводити тест ...

Таймінг.🙃

00:00 Прийшовши додому я вату не катав , дав банку водного 150 mg і присів на ганку затримавши дихання на півхвилини, потім гарно прокашлявся, пахне дим смачно наче коли голодний їсишь гарячий чорний хліб з Умані, хто знає той пойме про який хліб я кажу🌰...

00:15 Еффект огинає мене наче Сегрій Бубка огибає позначку 6м. над перекладеною. Накурило на високу толлерантність👍 Тут питань з якістью не виникає, але еффект ще не повністью розкрився наче чарівна квіточка🌺 a weed flower🌿 Це гібрид Indica 90%, Sativa 10%, рівень THC 23~25% , потужний канабіс 👍

00:30 Десь у цей момент еффект показав всій максимальний вплив на мою свідомість і я тим часом отримував насолоду від того максимуму😶‍🌫️. Настрій топовий, як наче хочешь десь потанцювати на пляжі, відчувається така легкість як сам подих після жувальної гумки AIRWAVES🌬, десь на закаті ступні у теплому піску під звуки маракасів , така атмосфера взагалі релаксуєшь з повним зануренням і більше нічого не потрібно на деякий час, лише з плином часу дивишся на годинник⏱️

00:50 Вперше ідея поглянути на годинник прийшла в цей час і я спробував оцінити свій стан і зрозумів що це повне м'ясо😯 і ти отримав ту якість про яку тобі говорили ♨️I feel satisfaction♨️ Внатурі накурило потужно🤙
Зрозумівши вище написане мною я почав діяти наче вихор🌪 у повітрі рухався по хаті🏡, щоб усе перепрати🧺та прибрати🧹, бо далі дуже багато всього треба зробити за наступних два дні, щоб залишитися задоволеним собою 🧞‍♂️я не містер пропер, проте мій текст тут залишається наче протектор, але зараз не про те...

01:30 Час тане, а я танцюю і готую з натхненням вечерю, мені взагалі чудово що аж хочеться співати одну з тисячи улюблених пісень🎵 you know what I'm saying чи може ні , но мене пре як і перло добре так і продовжує🥸 перти смачний ганджубас від магазину MOROCCO, чарівний еффект 😵 я зосереджений на справах, швидкий 🐎наче на коні і це подобається🤗 мені

02:20 Я гарно поїв і еффект трохи збавив обертів, отож я не чекав довго, ще були якісь 🔊відголоски у голові від еффектів, але я вирішив викурити ще одного напаса та зупинив таймінг⏱️

Оцінка еффекту: 10 з 10, преміальна якість канабісу на високу толлерантність, пролонгований еффект, чудовий сорт , раджу спробувати усім поціновувачам 🤙

Дякую магазину
MOROCCO🌿 за гарний сервіс та преміальну якість канабісу👍

Усім дякую за увагу!🐈‍⬛

Назад
Сверху Снизу