chesnuy
Nature lover
- Реакции
- 32.450
Бляха бро ти читав нові правила від Ардув не більше п'яти смс в кожній флуділці..за порушення навіть бан можливийИз бомжа в миллиардеры
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Бляха бро ти читав нові правила від Ардув не більше п'яти смс в кожній флуділці..за порушення навіть бан можливийИз бомжа в миллиардеры
Безмерно признателен)Все для тебя
![]()
5 подряд вродеБляха бро ти читав нові правила від Ардув не більше п'яти смс в кожній флуділці..за порушення навіть бан можливий
Ну как мне флудить, если ты отсутствуешь?)Бляха бро ти читав нові правила від Ардув не більше п'яти смс в кожній флуділці..за порушення навіть бан можливий
Чекати поки хтось інший напише...це сам Ардув писав правила ..мені то різниці немає, просто щоб не почали мінувсувати і не дали банНу как мне флудить, если ты отсутствуешь?)
С какого менно?)Приз с соседнего форума получил?
Написав кош чекаю..благодарю бро що сказав я з цим інтернетом забув де я вже є аххаааПриз с соседнего форума получил?
Ну в таком случае поздравляю с победойНаписав кош чекаю..благодарю бро що сказав я з цим інтернетом забув де я вже є аххааа
Прямо в точку попал)С какого менно?)
. Брата?