Трип репорт 🍄💥Трип репорт на псилоцибінові гриби від невідомого шопу💥🍄

chesnuy

Nature lover
Реакции
41.441
МОЯ ПОДОРОЖ В СВІТ ПСИЛОЦИБІНОВИХ ГРИБІВ

Продавец: Невідомий
Тестер: 178/95/30+
Вага: +- 3 грам
Стаф: псилоцибінові гриби
Спосіб отримання: Почта
Спосіб вживання: перорально (просто з'їв)
Дозування: з'їв все одразу

Толер: цукерка з ТГК 24 години назад від даного шопа!!!!

І так розпочнемо подорож в світ псилоцибінової реальності!!

Органолептика:
Гриби на колір від голубоватого до оранжевого відтінку, змінюють свій колір від освітлення і поверхні на, якій лежать, приклад на фото, запах приємний, на дотик зрозуміло, що гриби висушені правильно, не пересушена і не вологі, в цьому плані респект шопу! На смак дуже, дуже смачні!!!

Нарешті я можу розпочати свою коротку розповідь про прогулянку в псилоцибіновий реальності!!!

00:00
Мене якраз відпустила цукерка з ТГК від даного шопу і одразу вирішив протестувати дані грибочки! Я довго шукав в інтернеті як правильно їх їсти, нічого не знайшовши я вирішив їх жувати, тримаючи в роті, як марку!!
Смак приємний навіть дуже,такий солодкуватий, мені сподобалося, я жував їх до тієї пори доки вони повністю не розтанули в роті!!

00:45
Сидячи за комп'ютером я почав розуміти, що все починає мерехтіти в очах, мені раптово стало дуже гаряче і почалося таке відчуття, що мене починає викручувати, потипу мені хочеться потягатися, як ото зранку прокинувся!!!! Почало зводити скули від посмішки! Настрій цікавий!!!

01:30
Все в мене повний приход! Портал відкрито, я попав в світ псилобіна, все перед очима пливе, візуали почалися такі, що дивлячись на персонажів гри вони почали змінювати свою форму і кольори стали настільки яркими, що навіть упав в ступор і залип дивлячись на монітор! Посмішка, настрій почав зашкалювати, я щасливий!!!

02:00
Мене так маже, візуали кругом, я вже не сиджу за компом, а ходжу по житлу туда сюда, ходити тяжко, мене всього викручує, як змію приходи і візуали, я присів закрив очі і попав в цікавий світ небачений до цього!!!
Я пробігся по своєму мозку, знайшов де сидять шкідники, які живляться моєю ментальною енергією, і знищив їх, повірте одразу стало легше!!! Я більш менш почав рощуміти, що таке сущності і, як вони блокують наш розвиток!!! Псилоцибінове життя дуже цікаве!! Довелося пробиратися через страхітливі грибні поселення!!!

02.45
Я відкрив очі, вже не сиджу, а лежу стало легше, пішов пити воду в темноті заблукав, на одному місці стоячи я неміг зрозуміти куди іти,по стінах бігало все, як колись в рекламі REVO, коли рекламували кольорову банку)))) Візуали яркі і прикольні, головне не накручувати поганого!!

03:00
Дуже місячна ніч, я пішов на вулицю
Я зрозумів одне, дивлячись який колір місячного світла і дивлячись на ці візуали, дерева живі і вони спілкуються між собою вночі, ми самі родом з місяця, тому, що мене дуже почало тягнути туди і я бачив, що місяць не такий, який я його бачу в стані не під грибами, я погуляв поспілкувався з деревами, кущами і бачив багато речей, я бачив і відчув, що рослини всі живі і мають свою душу!!!

03:45
Я нарешті зайшов в житло, в теплі мене почало знову ломати і я насилу дійшов до ліжка, впав і почав занурюватися в світ візуалізації, але вже було відчутно, що мене вже почало відпускати, візуали стали слабшати і приходи меньшати!!!
Портал почав закриватися, нагадуючи мені, що мені пора назад в свою реальність))

04:30
Я зрозумів, що все більше не буде подорожі в світ псилоцибінових грибів, ця подорож закінчена!!!!
Я ліг спати, ще трохи мене крутило по ліжку, але стан прикольний!! Останні візуали показали мені дуже яркі візуали

06:00
Я прокинувся, почуваюся офігенно, флешбеки присутні, постійно відчуття, що мене переслідує якась сміхотушка, постійно хочеться сміятися!!)) Гриби оболдєнні, я хочу ще з'їсти цих грибів!!!
Від сьогодні в мене зовсім змінилося відношення до всього живого і самого себе!!!
Ось така була подорож в мене під Psilocybin Mushrooms

Благодарю за довіру!!!
🌱

Шоп: 8/10
Стаф: 9/10
Продавець 10/10

Довіра шопу: буду замовляти тут!!!
Даний репортаж має інформаційний напрямок і ні в якому разі не призиває до вживання речовин психотропної дії і взагалі будь-які речовини наркотичної дії!!!

Назад
Сверху Снизу