- Реакции
- 574
23.11 отримав ТТН на додаток нової пошти, про те, що їде до мене моя проба від STAFFORD'a. Вже вчора в обід посилка була на руках
Замотана-перемотана шишка по всім канонам - в морі, в океані є острів, на тому острові - дуб стоїть, під дубом - скриня, в скрині — заєць, в зайці — качка, в качці —шишка.
А збоку камінь - буду ножі точити
Собсна, шишка в усій її красі
https://perfetto-furniture.com
А збоку камінь - буду ножі точити
Собсна, шишка в усій її красі
https://perfetto-furniture.com
Не великий спойлер - шишка смачна просто по всіх параметрах. Смачна на вигляд, смачна на запах, смачна на смак і взагалі я дуже приємно здивований.
Запах - спочатку мені здалось, що це суміш хвої з цитрусовим. Пізніше, скуштувавши випадково батончик з лаймом я усвідомив, що пахне даний сорт саме лаймом.
Смак - заходить легко, не надто давить, приємний присмак, саме цитрусу, на виході більше землянистим віддає і трохи придушує)
Тестер - я,толерантність середня, так як довгий час курив один і той самий сорт, відповідно прикурився до нього.
00.00 - забиваю 0.1, апарат водний домашній, тільки-но поміняна вода, вичищений ковпак. Випалюється ефективно - шишка підготовлена на всі 100% про що свідчать всі складові разом взяті. Як вже й казав - на виході трохи давить, тому не кашлянути не міг. А хто в курсі, той знає: не кашлянеш - не кайфанеш) Буквально 3 хвилини я збираюсь, взуваюсь, беру навушники і йду в дорогу
00.03 - зібравшись розумію, шо мене вже посміхає, спускаюсь сходами, нахлинюють приємні позитивні думки, я вже весь в передбачені веселої прогулки.
00.05 - вибився на шось напевно, з дуже смішним лицем йшов тих пару метрів, але нікого не було, так шо все ок. Ок ? не тут, молодий чоловіче - роздупляюсь думкою, шо треба послухати музичку - руку в кишеню і розумію, що я забув телефон) Але такий плавний накур, шо це ані трохи не вибиває з того заданого позитивного пріколу, який зловив збираючись вдома.
00.10 - забрав телефон, трохи потупив вдома, поняв, шо афган то афган, поулибало на початку і хватає. Не кажу, шо потух, але відчутно повернуло на сторону стоун-ефекту і я згадав, що таке індіка
00.30 - за декілька хвилин повного занурення в світ неймовірних звукових хвиль, які створлии безліч тунелів для моєї дороги в безлічі реальностей, я встиг захотіти декілька разів вже поїсти)) Привалило нєімавєрна)
00.40 - вирішив, що прогулку затягувати не варто, все-таки це не сатівка, такого натхнення, яке б я собі хотів для тої прогулки я не отримав. Не отримав по зрозумілій причині.
[URL=https://savepice.ru]
Приблизно отак і можна було би описати спектр ефектів, які я відчував
01.30 - 02.00 - не надто переївши, продовжую слухати музику і займатись трохи своїми справами - навчився переборювати себе під накуркою тупо заліпати, якась мінімальна активність у вигляді поставлених невеликих цілей заводить мозок і дозволяє отримувати від куріння трохи більше, ніж просто стоун-еффект.
02.30-03.30 -ефекти поступово йдуть на спад. Приходить більша ясність всього. Інколи ще беруть тупняки, інколи і смішно з них) Але сказати, що відпустило не можна, бо взятись за щось серйозне, я би ще не міг.
04.00 - тепер відчувається вже повний вихід, млявість невелика, потягування, не велике бажання догнатись, але ні, розумію, що мені 0.1г предостатньо.
Отже, висновок: все на висоті. Бажаю селлеру якнайшвидшого проходження і приступання до роботи. Дякую за надану можливість протестувати таке смачне шишло. Надіюсь, мій репорт зможе зацікавити адміністрацію і розгялути мене в перспективі на про-тестера.
Дякую за увагу !
Отже, висновок: все на висоті. Бажаю селлеру якнайшвидшого проходження і приступання до роботи. Дякую за надану можливість протестувати таке смачне шишло. Надіюсь, мій репорт зможе зацікавити адміністрацію і розгялути мене в перспективі на про-тестера.
Дякую за увагу !
[/url]