BmwRc INC UHQ Gourmet (Pharms&Store) - Indoor, Теплица, WAX,THC Oil - Опт, вся Украина!

Друже, я брав у вас теплиці в минулому році, тріп рапорти теж були, але нічого спільного з описаним в тріп репортаж я не побачив та не відчув. Навіть фото відрізнялись від отриманого. Не розумію чому вас так хвалять. Чи люди звикли дікуху курити? Тому дякую.
Добрый день. Могли бы вы предоставить доказательства покупки этой? Если нет, прошу удалить всю эту полемику из темы, так как это по сути флуд.

Handshake99Indoor ВитринаHandshake99

UHQ Indoor! -Canadian Ultra Lux-​

DNA Genetics

Трип Репорт:
1. 💎 Platinum OG®
2. Platinum OG

Не міг би, це було через тиждень - два, після цього повідомлення. Почитав репортаж, подивився фото. Все ок, замовив, нажаль не памʼятаю які сорта, але вони мало того що не відповідали фото, та рапортам, якщо не помиляюсь брав 3 сорта кожного по 10, але по факту одна і та ж фігня з трьох вакумок, ще і з сумками, пахло старою шишкою яка ненакурює взагалі. Дійсно щодо ваги я помилився, брали 30, 10 кожного сорту, і брали на трьох. Але були дуже розчаровані.
Тогда вынужден удалить ваши сообщения в этой теме, такие вопросы нужно решать сразу, а не писать отзывы без доказательств спустя 2 года.

Handshake99Indoor ВитринаHandshake99

UHQ Indoor! -Canadian Ultra Lux-​

DNA Genetics

Трип Репорт:
1. 💎 Platinum OG®
2. Platinum OG

Назад
Сверху Снизу