- Реакции
- 608
Хорошо отпишуКак бы нет, но попробуй отпиши по контактам может начнём и содейтесь.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Хорошо отпишуКак бы нет, но попробуй отпиши по контактам может начнём и содейтесь.
Да бро. Перешли на крупный опт. С мелкооптовыми геморроя много.А что, отправки уже от 30г?!
Спасибо за отзыв. Обращайтесь к нам ещё.Уже не вперше роблю замовлення, спробував нову вітрину та відправку від 30г, все чітко як завжди! Дякую та вдячних клієнтів!)
Всё будет.Вітаю форуминчани та однодумці!
Спостерігаються затримки відправок, думаю я не один такий. Оператор приносить вибачення та обіцяє сорі-бонус. Вірю що скоро отримаю свої солодощі та залюбки відпишу ще один чудовий відгук! Всіх з Новим роком!
Привет бро. Ускориться не можем, нехватает рук. Выдаём в порядке очереди. Либо ожидай, либо можем вернуть деньги. Другого варианта нет. Извини за неудобства.Салют! Народ, ще хтось очікує відправки чи це тільки мені так не пощастило? Уже більше тижня кормлять "завтраками". Надіюсь що все буде ок, проте чи є ще хтось чекаючий?
Приветствую бро. Рад что все ушло тебе. Извини за задержку.Вітаю!) Хоч із немаленькою затримкою, проте отримав своє замовлення!
Магаз рівний, оператор ввічливий і завжди все відписує в деталях та з роз'ясненням. Всім рекомендую, можете сміливо брати!