Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ого шось я я переплутав ссилку Ахха соріэто что такое?
ну да конечноОго шось я я переплутав ссилку Ахха сорі
Та ніде такий радий тебе бачити, що аж ссилку переплутав? Це ти де пропадала @mental_vacation
были минуты печали и отчаянияТа ніде такий радий тебе бачити, що аж ссилку переплутав? Це ти де пропадала @mental_vacation![]()
Так я відчував, мене так і тягнуло сюда)) День сьогодні цікавий тим, що не пам'ятаю, що робив сьогодні сів і задумався над цимбыли минуты печали и отчаяния
сейчас попустило немного и я тут как тут
тебя разыскиваю) рада что нашла))
понимаюТак я відчував, мене так і тягнуло сюда)) День сьогодні цікавий тим, що не пам'ятаю, що робив сьогодні сів і задумався над цим
Ммм аж мурашки побігли по шкірі)))понимаю
ты же знаешь что я поддерживаю тебя в твоих побуждениях
некоторых по крайней мере
давай вспоминать или отложим дело на потом
как скажешь так и будет)
смотри сильно не перевозбуждайся там)Ммм аж мурашки побігли по шкірі)))![]()
Я дуже чутливий останнім часом став мабуть із за того що давно не віджимався)))смотри сильно не перевозбуждайся там)
но слегка завестись можно)))
признаюсь тебе что в моей жизни тоже очень давно не было никаких отжиманий))Я дуже чутливий останнім часом став мабуть із за того що давно не віджимався)))![]()
Так буває, немає немає , а потім інтенсивне заняття спортом: віджимання, присядиння, верхова їзда, елементи боротьби в ліжку, контрастний душ і спарінги в душовій кабінціпризнаюсь тебе что в моей жизни тоже очень давно не было никаких отжиманий))
огоТак буває, немає немає , а потім інтенсивне заняття спортом: віджимання, присядиння, верхова їзда, елементи боротьби в ліжку, контрастний душ і спарінги в душовій кабінці![]()
ого
ну везде тебе на такие события значит )
Лучше спарринг на мягком рингеТак буває, немає немає , а потім інтенсивне заняття спортом: віджимання, присядиння, верхова їзда, елементи боротьби в ліжку, контрастний душ і спарінги в душовій кабінці![]()
За роки життя шо хоч може бути)))мысли дамы на этой гифке
только не на лицо))
и то правдаЗа роки життя шо хоч може бути)))![]()
Я сьогодні трошки підвищив спиртного то дрімаю одним оком фільм книга Ілая дивлюся, а нашим сюда пробую, боюсь косооким нестатии то правда