Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ну а як по іншому бро))Флудите все?) хулиганы
Та нормально отбиааюсь от солевых проб как могу))) а их прям тьма...вот блин соли на халяву суетить вообще не проблема...ото как травку в юные годыНу а як по іншому бро))
Ти шо там , як сам?
Це зараз така струя пішла, немеренно її, а потім не хватка ..циклічно))) Ну ти давай там не здавайся махай сильніше, щоб в солі небуло шансівТа нормально отбиааюсь от солевых проб как могу))) а их прям тьма...вот блин соли на халяву суетить вообще не проблема...ото как травку в юные годы
Це зараз така струя пішла, немеренно її, а потім не хватка ..циклічно))) Ну ти давай там не здавайся махай сильніше, щоб в солі небуло шансів
Та да, зараз бути репортером це потрібно, непросто, особливо, коли гриби, марку і траву змішатиТа отож стараюсь беру беру хтс шш меф на крайняк лишь бы не соля....ох как не легко в наше время репортерам
Та да, зараз бути репортером це потрібно, непросто, особливо, коли гриби, марку і траву змішати
Головне не втрати смисл тестування, точно можна флудить і тестувати дальше)))Вот намечаются испытания суровые..а шо делать работа она такая если не флудить то вещества тестировать
Та надо хоть спортом позаниматься пока посылки едутГоловне не втрати смисл тестування, точно можна флудить і тестувати дальше)))
Та даТа надо хоть спортом позаниматься пока посылки едут
![]()
Та да![]()
будь обережний, в солі правий хук потужний, це останній раз я трошки недооцінив удару
Де ти бро?)))Это я после каждого солевого трипа
Де ти бро?)))
АХХА АХХА АХХА АХХА