- Реакции
- 1.788
Благодарю є потім подивлюсяСкинув в лс.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Благодарю є потім подивлюсяСкинув в лс.
То перші дні роботи спав крепко втомленийЩось шия болить
Та голова в телефоні, увесь час була нахиленаТо перші дні роботи спав крепко втомлений
Тепер мажу шию вже тиждень обезболюючим гелемТа голова в телефоні, увесь час була нахилена
Бро роби зарядку крути руками вперед назад зжимай лопатки це від того що в одному положенні кров погано циркулює тілі розминка мязів і суглобівТепер мажу шию вже тиждень обезболюючим гелем
Я займаюсь спортом, тренуюсь раз у 2~3 дніБро роби зарядку крути руками вперед назад зжимай лопатки це від того що в одному положенні кров погано циркулює тілі розминка мязів і суглобів
То ти просто тоді десь перегрузив трапеції або бро сухожилля від нерривички на роботіЯ займаюсь спортом, тренуюсь раз у 2~3 дні
То скоріше за все на іншій подушці спав, та й залежав шиюБро роби зарядку крути руками вперед назад зжимай лопатки це від того що в одному положенні кров погано циркулює тілі розминка мязів і суглобів
На роботі міг допомогти протягТо ти просто тоді десь перегрузив трапеції або бро сухожилля від нерривички на роботі
Це ж добре чим раніше тим боддрішеТо скоріше за все на іншій подушці спав, та й залежав шию
Наче дрібниця, але дискомфорт
Два дні просинаюсь дуже рано
Та не завжди, але я вранішній час почав використовувати для навчанняЦе ж добре чим раніше тим боддріше
Молодчага старайся я в тебе вірюТа не завжди, але я вранішній час почав використовувати для навчання
ДякуюМолодчага старайся я в тебе вірю
Як день пройшов?Дякую
Змішані почуттяЯк день пройшов?
Ну то нормально це перепади настрою нормальноЗмішані почуття
Трохи сумний, шишок немає
Грошей немає
Добре хоч не голодний
Займався на тренажерах після роботи, але не бігав, бо шия болить
Не тількиНу то нормально це перепади настрою нормально