Интересно Флудилка от ❦BLACKMOST❦!Адекватное общение за деньги!

"Ви не можете перемогти, якщо не навчитеся програти". - Kareem Abdul-Jabbar

"Наука - це організовані знання. Мудрість - це організоване життя". - Іммануель Кант

"Ідеї - це початкові моменти всіх статків". - Наполеон -Хілл

"Я не можу уявити, що людина, яка стане успішною, яка не дає цій грі життя все, що він отримав". - Уолтер Кронкіт

"Знання приходять, але мудрість затримується. Зберегти у свідомості величезну кількість фактів за порівняно короткий час, але здатність формувати судження вимагає суворої дисципліни наполегливої праці та загартовування тепла досвіду та зрілості". - Кальвін Кулідж

"Зв'язок нової дії приносить нову силу". - Річард Еванс

"Технологія лякає мене до смерті. Він розроблений інженерами, щоб справити враження на інших інженерів. І вони завжди постачаються з інструкційними буклетами, які написані інженерами для інших інженерів - саме тому майже жодна технологія ніколи не працює". - Джон Кліз

"Найбільша слава в житті лежить не в тому, що ніколи не падає, а в підніманні кожного разу, коли ми падаємо". - Нельсон Мандела

"Справжня дружба помножує добро в житті і ділить його зло. Прагніть мати друзів, для життя без друзів - це як життя на пустельному острові ... знайти одного справжнього друга в житті - це щастя; зберегти його - це благословення". - Балтасар Граян

"Ось одна якість, якою треба володіти, щоб перемогти, і це визначено цілі, знання того, що хочеться, і палаюче бажання володіти ним". - Наполеон -Хілл

"Життя кульмінація минулого, усвідомлення сьогодення, вказівка на майбутнє поза знаннями, якість, яка дає сенс божественності до матеріалу". - Чарльз Ліндберг

"Найбільший розум здатний на найбільші пороки, а також найбільші чесноти". - Рене Декарт

"Щоб бути повністю живим, повністю людським і повністю прокинутим, слід постійно викинути з гнізда". - Pema Chödrön

"Ми - це те, що думаємо. Все, що ми виникають з думками. З нашими думками ми робимо світ". - Будда

"Це не те, на що ти дивишся, це має значення, це те, що ти бачиш". - Генрі Девід Торо

"Гніватися ніколи нічого не вирішує". - Катерина Пульсифер

Назад
Сверху Снизу