- Реакции
- 3.184
здарова мэнДоброе утро, господа!
Хороших и тихих вам выходных!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
здарова мэнДоброе утро, господа!
Хороших и тихих вам выходных!
Псилоцибин) бы можно было)Зря ти псилоцибінчика попробуй цікава штука...))))
Та можна робити потихеньку порару речень)))))
Та запустим, в мене трохи відволікають, я стараюся підтримувати)))
Та помаленьку зробимо спішим не спеша
Конечно знаю ой знаю бро
Ага все і одразу..і побольше
здарова мэн
Всім доброго ранку продовжуємо
Шо як день розпочався, як настрой?Приветствую, господа!
Трошки невдало - плохо спал, сны - шо попало и проснулся - как с похмелья, хотя трезвый ложился))Шо як день розпочався, як настрой?
Отлично, погодка правда холодновато, але шо ж це нормально бо вже і пора така. Головне щоб несипануло снігу раьше часу бо то буде повна халепаТрошки невдало - плохо спал, сны - шо попало и проснулся - как с похмелья, хотя трезвый ложился))
А ты как?
Погода по сезону, а вот насчёт снега - согласен))Отлично, погодка правда холодновато, але шо ж це нормально бо вже і пора така. Головне щоб несипануло снігу раьше часу бо то буде повна халепа
Цього року буде цікава зима непередбачувана, тому що невідомо що буде з їхніми войнушками їхніми ...як ця вся енергетика наша буде зимою триматися. .я навіть неуявляю...що воно буде!!!Погода по сезону, а вот насчёт снега - согласен))
Как по мне - если +10 среднесуточная продержится ещё пару месяцев, будет супер, а то отопление - лишние 1500гр за коммунальные)))
К сожалению, это не только то, что ты написал, этот наша война и касается она всех нас, ...з їхніми войнушками
Привет, ты с нами?))Привет народ!
Наверное. А флудилка разве рабочая?Привет, ты с нами?))
Наверное ты что-то не то увидел))Наверное. А флудилка разве рабочая?
Я тут краем глаза видел что вроде нет?