Интересно Сектор флуда (деньги или товар каждые 500 смс)

Ну ася тобі про що носа можна подивитися а там єсі що оперція
глотал зонд, дуоденогастральный рефлюкс + эритематозный гастродуоденит... Беда одним словом

глотал зонд, дуоденогастральный рефлюкс + эритематозный гастродуоденит... Беда одним словом
Бро пий звичайну воду зранку натощак непий цих енергетиків і газованих напоїв для початку, і перед тим як щось юзати обовязкоао поїж я розумію немає апетиту то хоть воду силою пий звичайну

Бро пий звичайну воду зранку натощак непий цих енергетиків і газованих напоїв для початку, і перед тим як щось юзати обовязкоао поїж я розумію немає апетиту то хоть воду силою пий звичайну
знаю, в меде учусь ж.
стараюсь перекусывать даже во время употребления, но не всегда получается.
А кроме пива и воды больше ничего и не пью

знаю, в меде учусь ж.
стараюсь перекусывать даже во время употребления, но не всегда получается.
А кроме пива и воды больше ничего и не пью
Пиво теж пий так акуратно...попий ромашку чай і мелене насіння росторопиши на тощак чайна ложка зранку ти молодий цього вистачить а потім можна і поїсти і понюхати
Ромашка тобі відновить підшлункову і жовч Ка щастоюєтьсявід хімії а росторопша відновить всю печінку

Пиво теж пий так акуратно...попий ромашку чай і мелене насіння росторопиши на тощак чайна ложка зранку ти молодий цього вистачить а потім можна і поїсти і понюхати
Ромашка тобі відновить підшлункову і жовч Ка щастоюєтьсявід хімії а росторопша відновить всю печінку
мама весь август ромашкой и поила, как раз когда заболел.
Это действительно - панацея от воспалительных процессов)

Назад
Сверху Снизу