- Реакции
- 3.293
мы следим за процессом
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Та да бережи здоров'я з молодумама весь август ромашкой и поила, как раз когда заболел.
Это действительно - панацея от воспалительных процессов)
Бро тож ромашку треба нюхати але можна і їсти в пити але квіти ж нюхаютьтебе лишь бы понюхать
да не, зачем. для красоты ж растутБро тож ромашку треба нюхати але можна і їсти в пити але квіти ж нюхають
ну тоже верноБро тож ромашку треба нюхати але можна і їсти в пити але квіти ж нюхають
возможно, их сейчас дохуямонобанк лучший банк
не умею решать самые простые.Саме така вона задача
Я неберу бро подачок від держави ніяких взагалі мене навіть роботи небуло ніколи офіційної я зря з Чехії був приїхавне умею решать самые простые.
поэтому 2+2=1000 грн от Зеленского
я понял, отрицалаЯ неберу бро подачок від держави ніяких взагалі мене навіть роботи небуло ніколи офіційної я зря з Чехії був приїхав
Та ні я не хочу бути должним от саме щоб вони і мене потім нечіпадт я собі ще ту тисячу десять раз по тисячі зроблю а вони потім матимуть всі дані хто шо де коли і куда потратив і то на те що вони скажуття понял, отрицала
та да, тоже читал это.. Большой Папочка следит за тобой. Как с книги "1984" ОурэллаТа ні я не хочу бути должним от саме щоб вони і мене потім нечіпадт я собі ще ту тисячу десять раз по тисячі зроблю а вони потім матимуть всі дані хто шо де коли і куда потратив і то на те що вони скажутт