Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Шо ти звідки як попав на форум ти просто заходиш коли треба писати а так тебе немає ти мультВ идеале вообще кокса нюхнуть, всё таки самый элитный наркотик
импотент, ты бы про мультов молчал, у тебя акков в два раза больше чем форумов ахаххаШо ти звідки як попав на форум ти просто заходиш коли треба писати а так тебе немає ти мульт
Це ти до кого ротік відкрив я тебе не знаю нечіпай мене якесь скажене кидається на людейимпотент, ты бы про мультов молчал, у тебя акков в два раза больше чем форумов ахахха
у него шизофрения из-за солей и неудач по жизни, старый безмозглый нищий человек, не стоит вообще того шоб на него внимание обращатьИз Киева я, а ты? Что такое мульт?
под шконку, быстроЦе ти до кого ротік відкрив я тебе не знаю нечіпай мене якесь скажене кидається на людей
он не скажет, я ж говорю шиза у типа, думает шо кому то нужен, даже обл боится назватьТы откуда? Я там понимаю западная Украина
Я там де знаходжуся а де я є то точно там мене немаєТы откуда? Я там понимаю западная Украина
мимо зеркала прошел? тебя уже давно на приеме ждет психиатр и рябушные ребята тожеВсе я сно в цієї людини хвороба прогресує якась бо не можуть люди бути такими неадекватними
800 покупок солей ууууСаме так поводиться людина в якої психоз на фоні куріння великої кількості канабісу в страху комах
Ти мені нецікавий і спілкуватися з тобою немав наміру я запитав чого ти тут сидиш все інше мені нецікавоПонятно, я бы если знал что ты так ответишь - тоже размыто ответил бы, чё уж там