- Реакции
- 574
Сьогодні розкажу вам про шишку ноунейм від AmfHOUSE.
Отримавши ттн, на наступний день забираю пробу, так як вона була відправлена не на моє відділення, прийшлось покататись :) - не суть.
Запаковано в половину кофти розрізана на половину і всередину скрученої тряпки захована шишка в зіпі - запаху ніякого, спалити, що там - важко
Отримавши ттн, на наступний день забираю пробу, так як вона була відправлена не на моє відділення, прийшлось покататись :) - не суть.
Запаковано в половину кофти розрізана на половину і всередину скрученої тряпки захована шишка в зіпі - запаху ніякого, спалити, що там - важко
Отже, тестер - enedy
Толєр - середній, день перед тестом не вживав.
Шишка - ~2 грам
Запах - ще такого не відчував. Наче суха солома, при чому солома звичайної якоїсь трави, з віддаленим запахом якихось медикаментів. Однозначно запах унікальний.
Трохи тріхом підпресованих, 2-3 зернятка.
Проба добротна.
Спосіб - для мене все життя існував стандарт стандартний для визначення якості шишки - 10мг у водний. Тут я не зійшов зі шляху. Випалюється добре, дим густий. Заходить з присмаком медикаментів - але мене це не злякало (хтось би вже собі хімію накрутити міг)) Виходить важче, придавлює, два рази кашлянув - і тут золоте правило - "не кашлянеш - не кафанеш"
00:02 - прибиває. З мого упорядкованого в голові балансу виривається потік безконтрольних думок.
00:05 - задоволений присідію за ноут. Починаю гортати форум. Розумію що паралельно з переглядом думки несуть мене далеко)
00:10 - підгрузило навіть. Розумію, що індюшок тут переважує. Згадую випадково за деякі справи, але розумію, що зараз не до них.
00:30 - пора збиратись з думками. Встаю, починаю щось робити, потік фантазії беззупинний - ндаа, давненько такого не було. Згадую запах шишки, придумую собі, що вона лікувальна, зцілююсь
01:00 - ефекти ніфіга не спадають, думки всетаки вже більш впорядковані, якісь мутки мучу,діла кручу, пре, шо очі горять. Музика залітає на ура. Плани плануються ненадто ефективно. На секунду виникло бажання догнатись - за секунду і пропало, коли зрозумів, що відписуючи людині втратив думку взагалі і прийшлось все видаляти, бо ТУПО не поняв, шо роблю.
01:30 - підсушило, підхотілось їсти. Балуюсь ніштяками, очі далі пашать, варюсь в котлі раздумій. Енний раз розумію, що реально давно такого не курив. Тупняки не відпускають - це навіть інколи злить, але злитись ? нема такої функції в мозку під канабісом, тому це переходить з цього невеликого непорозуміння в саможарти, які роздупляють до подальших дій)
01:40 - 02:00 - попустило з прокрастинації. Плани починають плануватись краще) Позгадував майже все що мав зробити і завтикав, починаю наздоганяти. Але всетаки підзаліп і повтикав пару відосіків)
02:30 - попуски. очухуюсь, ще раз роблю висновки для себе про мочність шишки. вона - ахуєнна.
03:00 - жор. якраз починаються справи нагальні, треба вже і йти і шось вирішувати, але стан цьому сприяє - нема небажання щось робити і знаєте, тої такої тупої ліні після покуру.
Висновок - в першу чергу дякую за надану пробу, хоча довго вирішувалась відправка і виникли деякі проблеми з її доставкою - воно того вартувало.
Шишка - 11/10 - щось схоже, щоб мене так вразило, я курив востаннє ще в 13му році.
Стелс - 11/10 - нічого зайвого - кофта і шишка.
Дякую за увагу. Рекомендую О-Д-Н-О-З-Н-А-Ч-Н-О
Шишка - 11/10 - щось схоже, щоб мене так вразило, я курив востаннє ще в 13му році.
Стелс - 11/10 - нічого зайвого - кофта і шишка.
Дякую за увагу. Рекомендую О-Д-Н-О-З-Н-А-Ч-Н-О