- Реакции
- 6.189
ДА проебал это тоноВозможно)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ДА проебал это тоноВозможно)
Бро извиняюсь. Я тебя записал, а код забыл выдать. Думаю ну где ж тестер мой ещё один делся.Ех, а я в прольоті)
тестерам гарного тріпу!
Нічого страшного, робочі моменти, все розумію)Бро извиняюсь. Я тебя записал, а код забыл выдать. Думаю ну где ж тестер мой ещё один делся.
ЛС просто много настолько что пока откапал кто кому чего, капец просто.
Вот теперь точно всем раздал)Нічого страшного, робочі моменти, все розумію)
Я уже читал на него трип в другом месте)Этот на пробу приехал:
Dr. Grinspoon fem® (Barney's Farm)
THC - 26%
CBD - 0.4%
CBG - 0.2%
Sativa - 100%
На днях трип
Не сомневаюсь!Я уже читал на него трип в другом месте)
Думаю зайдёт)
Ну що ж, пробуємо нову вітрину! Замовлення оформляється, чекаю на відпрвку сатіви)
Получається що не лінь))Здаровенька. Думаю понравится)
Если вам будет не лень, отпишите пару слов про товар!)
Спасибо за отзыв бро. Рад что все топ!Гайс, відгук по
Dr. Grinspoon
Посилку відправили у той же день, з врахуванням того що оплата була орієнтовно біля 17 години. Це просто супер оперативність! По стелсу може бажати кращого, проте якщо ти не дурак і грамотно забираєш - то все ок!
По самому сорту питань немає, пресована шишка, мінімальна к-ть семок (у порівнянні з попередніми вітринами так і взагалі можна сказати що відсутні). Реально чиста сатіва, немає Стоун ефекту, але приваблює толково! Хороший настрій і убитість забезпечено! Наступну візьму індику з цієї вітрини на пробу, впевнений вона на гірша! Так що всім рекомендую данний шоп, якість, сервіс та ціна найкращі!
Я бы взял ещё розы. Хорошие шишкиИндор закончился! Если появится, я сообщу.
Теплица бро только осталась.Я бы взял ещё розы. Хорошие шишки