⚠️ ФЛУДИКА. ⚠️ Внимание,тема для активного общения 🗨️⚠️

Тяжкі діла без чесної людини
Сообщение автоматически объединено:

Шуршим собі помаленьку неспіша тільки так

Я також але ж ти знаешь що в житті все зовсім по іншому
Я розумію це, тому обмежив круг спілкування, стараюся триматися тількі тих людей, які є такими як і я, для чого мати сотню знайомих, якщо з них лише 5% тих з ким можна надійно співпрацювати...є правило дзеркала, як з тобою так і ти...

Я розумію це, тому обмежив круг спілкування, стараюся триматися тількі тих людей, які є такими як і я, для чого мати сотню знайомих, якщо з них лише 5% тих з ким можна надійно співпрацювати...є правило дзеркала, як з тобою так і ти...
Є таке сам спілкуюсь з меншим колом ніж колись думаю це все війна міняє людей раніше відкритими були люди

Є таке сам спілкуюсь з меншим колом ніж колись думаю це все війна міняє людей раніше відкритими були люди
Людина вона або людина, або вилазить нутро, яке було прикрите до якоїсь стресової ситуації, я взагалі на таких не ображаюся, я зрозумів немає смислу нервувати, тому, що ніхто не буде робити так, як ти в кожного свої таракани в голові ...потрібно цінувати себе, допоміг це твій вибір, тобі не відмовили, зробив собі висновок і знаєш, що ти зробив так, як тобі зручно, а він зробив так, як йому зручно і в цей момент бачиш яка між вами різниця...все просто....

Тому краще одразу бути тим ким ти є , тобто самим собою, люди привикають до доброти і потім ти стаєш ворогом для них....,)))

Все точно так ну тут актив для магазина буду тримати

Маємо те що маємо /)) всім миру і любові

Назад
Сверху Снизу