Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ну кожен вже сам собі оцінює ситуацію, але я тілткі за справедливістьТяжкі діла без чесної людини
Думаю ти справедливий якщо в тебе такий нікНу кожен вже сам собі оцінює ситуацію, але я тілткі за справедливість
Я себе неможу оцінювати, але я тількі за те, щоб все було чесно і справедливоДумаю ти справедливий якщо в тебе такий нік
Я також але ж ти знаешь що в житті все зовсім по іншомуЯ себе неможу оцінювати, але я тількі за те, щоб все було чесно і справедливо
Я розумію це, тому обмежив круг спілкування, стараюся триматися тількі тих людей, які є такими як і я, для чого мати сотню знайомих, якщо з них лише 5% тих з ким можна надійно співпрацювати...є правило дзеркала, як з тобою так і ти...Я також але ж ти знаешь що в житті все зовсім по іншому
Є таке сам спілкуюсь з меншим колом ніж колись думаю це все війна міняє людей раніше відкритими були людиЯ розумію це, тому обмежив круг спілкування, стараюся триматися тількі тих людей, які є такими як і я, для чого мати сотню знайомих, якщо з них лише 5% тих з ким можна надійно співпрацювати...є правило дзеркала, як з тобою так і ти...
Людина вона або людина, або вилазить нутро, яке було прикрите до якоїсь стресової ситуації, я взагалі на таких не ображаюся, я зрозумів немає смислу нервувати, тому, що ніхто не буде робити так, як ти в кожного свої таракани в голові ...потрібно цінувати себе, допоміг це твій вибір, тобі не відмовили, зробив собі висновок і знаєш, що ти зробив так, як тобі зручно, а він зробив так, як йому зручно і в цей момент бачиш яка між вами різниця...все просто....Є таке сам спілкуюсь з меншим колом ніж колись думаю це все війна міняє людей раніше відкритими були люди